Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Konsult till nystartat företag inom AI för tillverkningsindustrin!

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker nu en konsult med intresse för tillverkningsindustri och modern AI-teknik till T&S! Är du en riktig problemlösare som drivs av utveckling och spännande uppdrag? Då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdatum är söndag 11/8 och vi kommer inte bearbeta ansökningar innan dess.Om tjänsten

T&S Engineering Intelligence grundades 2019 av tre killar med ett gemensamt intresse för tillverkningsindustri och modern AI-teknik. T&S mål är att automatisera och förenkla designprocesser inom industrin. Här utvecklas produkter som förenklar framtagande, granskning och analys av ritningar. T&S lösningar används av stora företag inom tillverkningsindustrin i Sverige och Tyskland.

Just nu växer företaget snabbt med en stor inströmning av kunder och de letar därför efter nästa stjärna som ska jobba med deras produkt. Här erbjuds du som är redo att lägga i nästa växel ett arbete som präglas av nytänk, framfart och innovativ teknik.

Citat av en medgrundare:
Tillverkningsindustrin står inför en massiv omställning tack vare AI och vi vill vara med och forma den utvecklingen med vår mjukvara.

Du erbjuds

 • Vara med på en häftig start-up resa med ett gäng kunniga och teknikintresserade personer
 • Stora utvecklingsmöjligheter, för rätt person kan detta bli din raketkarriär!
 • Få vara med och påverka, bolla ideér samt se resultat på ditt arbete
 • En tillsvidareanställning och en dedikerad konsultchef som kommer att stötta dig och din utveckling på Academic Work


Arbetsuppgifter
 • Lägga till AI-regler och bygga automatiska granskningsprocesser
 • Hjälpa nya och befintliga kunder att bygga regelverk och automaticera processer
 • Vara en viktig del av T&S utveckling, till exempel stötta i utvecklingen av plattformen


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom till exempel industriell ekonomi, maskiningenjör, teknisk fysik, datavetenskap eller något annat som vi bedömer likvärdigt med arbetsuppgifterna
 • Har stort intresse samt grundlig erfarenhet av programmering, erfarenhet kan komma från utbildning eller tidigare arbete
 • Har god datorvana och teknisk förståelse
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation kan ske på bägge språken

Det är meriterande om du har

 • Tidigare arbetat i Python och/eller Javascript/Node
  Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Målmedveten
 • Stabil
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Sista ansökningsdatum är söndag 11/8 och vi kommer inte bearbeta ansökningar innan dess. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se