Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Arbetsledare till Gefle Wood i Hedesunda!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du arbeta med trä i ett företag som växer och utvecklas? Trivs du i en ansvarstagande roll, har ett coachande förhållningssätt samt en fallenhet för teknik? Nu har du chansen att söka tjänsten som arbetsledare till Gefle Wood. Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Gefle Wood är det familjeägda företaget som förädlar trävaror av hög kvalité. De erbjuder hyvleri, träskyddsbehandling och försäljning mot bygghandel samt bränslebriketter för större värmeverk. Nu vill de välkomna sin nya kollega som arbetsledare. För att komma in i din nya roll på bästa sätt kommer du få en introduktion och gå bredvid Johan (VD) under en tid beroende på din tidigare erfarenhet. Totalt är de 12 medarbetare på företaget och dina kollegor arbetar antingen på kontor eller i produktion.
Gefle Wood erbjuder:
 • Ett företag med många års erfarenhet i branschen, hög produktionskapacitet samt en nybyggd anläggning
 • En omväxlande roll i ett stabilt familjeföretag där du får möjlighet att påverka och utveckla såväl dig själv som andra
 • Ett arbete med mycket frihet under ansvar i en effektiv verksamhet med korta beslutsvägar
Tjänsten är på heltid, vardagar mellan 07-16 och du förväntas att arbeta på kontoret i Hedesunda. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Academic Work hjälper till med rekryteringsprocessen men du kommer vara anställd av Gefle Wood.
Din roll som arbetsledare
Du fördelar och arbetsleder det dagliga arbetet i produktionen och samordnar arbetet mellan lastmaskinsförare, operatörer samt dina kollegor inom order och logistik. Som arbetsledare har du ett helikopterperspektiv över hela verksamheten och arbetar på ett proaktivt och prestigelöst sätt för att verksamheten ska fungera på bästa sätt. Tillsammans med dina kollegor startar ni arbetsdagen med ett morgonmöte för att få en överblick av arbetsdagen och vad som behöver prioriteras. Du har ett övergripande personalansvar över cirka 10 operatörer i produktion. Andra exempel på arbetsuppgifter i rollen är:

Arbetsuppgifter
 • Driva förbättringsarbete i hela verksamheten
 • Coacha och stödja medarbetare för att säkerställa en god arbetsmiljö
 • Säkerställa kvalité, leveranssäkerhet och produktivitet
 • Viss kundkontakt vad gäller exempelvis transporter eller inbokade leveranser
 • Arbeta med arbetsmiljöfrågor
Kvalifikationer
 • Tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller verkat i liknande bransch. Vi ser det som starkt meriterande om du tidigare har erfarenhet av just trä/bygg-branschen och dessutom arbetat i en arbetsledande roll.
 • Har en tekniskt och/eller mekaniskt intresse och fallenhet
 • Pratar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska då kommunikation med kollegor sker på båda språken
 • Har god datorvana
 • Har B-körkort och gärna erfarenhet av att köra lastmaskin
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för denna tjänst söker vi dig som har en positiv inställning och som agerar förtroendeingivande. Du har god förmåga att ta initiativ och fatta välgrundade beslut. Tuffa situationer hanterar du med bevarat lugn och fokus. Du har en förmåga att skapa ett lag där alla tar ansvar och ställer upp för varandra. Därtill utbyter du gärna erfarenheter, information och idéer med andra samt är öppen och samarbetsvillig. Din förmåga att kunna prioritera och strukturera hjälper dig i din vardag och du arbetar på ett nyfiket och lösningsorienterat sätt.
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.
Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se