Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Bli mekaniker mot stora maskiner! Betald Utbildning+Anställning!

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ta chansen och få betald utbildning inom ett framtidsyrke med garanterad heltidsanställning hos Zeppelin - ett framstående bolag som har hand om några av de största maskinerna i branschen! Nu erbjuder Professionals Nord i samarbete med Zeppelin en unik möjlighet att utbilda dig till truckmekaniker - helt utan förkunskaper! Om du har ett brinnande tekniskt intresse och vill satsa på en spännande karriär, är detta chansen för dig. Under utbildningen får du studielön och betalt boende på studieorten, samt ett garanterat jobb hos Zeppelins truckverkstad i Aitik efter avslutad utbildning!

Om tjänsten:

Innan du påbörjar anställningen som truckmekaniker hos Zeppelin genomgår du en grundutbildning för att lära dig ditt nya yrke. Vi erbjuder en gedigen utbildning som täcker allt från teknisk engelska, grundläggande verktygskunskap till moderna motor-och hydraulsystem. Utbildningen inkluderar även praktiska dagar i Zeppelins verkstäder för att du ska få insyn i din kommande arbetsplats. Utbildningen är tänkt att starta i september och är totalt 16 veckor med stort fokus på praktiskt utförande.

Efter avslutad utbildning påbörjar du din nya karriär som truckmekaniker hos Zeppelin i
Aitik. Din första arbetsdag som mekaniker är beräknad till 3 februari 2025. Här får du en varierad roll där tekniska utmaningar är vardag och ingen dag är den andra lik. Som truckmekaniker kommer du att arbeta med de största maskinerna i gruvan, inklusive
CAT 793 och 795 bergstruckar samt CAT 994 hjullastare. Du kommer att utföra både planerad och oplanerad service, underhåll och reparationer. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat felsökning, reparation, service och komponentsbyten.

I truckverkstaden i Aitik arbetar man 7/7.

Vad vi söker hos dig:

För att trivas och lyckas i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse och är motiverad att arbeta i rollen som mekaniker hos Zeppelin långsiktigt. Vi ser även att du är:
  • Ordentlig och kvalitetsmedveten
  • Självgående och handlingskraftig
  • Duktig på att läsa och följa instruktioner
  • Serviceinriktad och en lagspelare
Du behöver även vara minst 18 år och ha B-körkort samt vara bekväm med såväl svenska som engelska.

Förmåner:
  • Betald utbildning inom ett framtidsyrke
  • Studielön och betalt boende under utbildningen
  • Garanterat jobb hos Zeppelin efter avslutad utbildning
Om Zeppelin: Zeppelin Sverige AB är en del av den globala Zeppelin Group, en av de ledande leverantörerna av maskiner och tjänster för bygg- och gruvindustrin. Med en stark närvaro i över 20 länder, är Zeppelin känt för sin innovativa teknik och höga kvalitet på service och support. Hos Zeppelin Mining får du möjlighet att arbeta i en framåtsträvande och tekniskt avancerad miljö, där varje dag bjuder på nya utmaningar och lärdomar.

START: Slutet på september 2024
OMFATTNING: Heltid, tillsvidareanställning
STAD: Aitik, Gällivare
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Fanny Skott och Hanna Degerhäll

Ansökan: Är du redo att ta steget och bli truckmekaniker hos Zeppelin? Ansök idag och bli en del av teamet som arbetar med några av de största maskinerna i branschen!
Ingen förkunskap krävs - det enda vi behöver är din motivation och ditt tekniska intresse.
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!