Hoppa till innehåll

Avtalsansvarig Topbostäder

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en Dig som kan utveckla vårt arbete!
Vill du vara med och göra skillnad? Är du en driven person som trivs i en miljö med eget ansvar och utvecklingsmöjligheter? Då kan det vara just dig vi letar efter! Hos oss kommer du att vara en värdefull del av en inspirerande arbetsgrupp där trivsel och glädje är en naturlig del av vardagen. Dessutom har du möjlighet att bidra till skapandet av ett hållbart samhälle.

Din framtid hos oss: 
I din roll kommer du att ha ansvar för bolagets upphandlingsprocesser, särskilt inom offentliga upphandlingar. Du får möjlighet att utveckla arbetsmetoder och rutiner inom upphandling och inköp samt ha övergripande ansvar för företagets försäkringsärenden. Att säkerställa efterlevnad av avtal och kostnadseffektiva inköp blir centrala delar av din roll. Du kommer att ingå i stabsfunktionen med VDn som chef och arbeta nära förvaltnings- och projektavdelningen. Du agerar proaktivt och operativt över avdelningsgränserna och stöttar övriga delar av organisationen.

Din bakgrund: 
Du har en relevant utbildning eller erfarenhet inom upphandling. Tidigare erfarenhet inom områden som LOU, inköp och avtalsskrivning är meriterande. En bakgrund inom fastighetsbranschen är ett plus. Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, är viktigt. Dina personliga egenskaper kommer vara avgörande för din framgång i rollen. Vi letar efter en pålitlig, engagerad och initiativtagande person med stort fokus på kvalitet.

Vill du följa i VD Carinas fotspår och flytta till Gällivare?
För ungefär ett år sedan gjorde Carina valet att flytta från södra Sverige för att ta sig an rollen som VD på Topbostäder. Ett beslut hon inte ångrar, då det har erbjudit henne möjligheter till personlig utveckling samtidigt som hon kan njuta av den fantastiska naturen och balansen mellan arbete och fritid. Carina imponerades tidigt av de positiva och engagerade medarbetarna som tillsammans driver verksamheten framåt.

Är du intresserad av att vara en del av denna spännande resa? Ansök enkelt genom att svara på några frågor och sedan tar vi kontakt med dig. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se