Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Butikssäljare sommarvikariat Beijer Gällivare

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad och driven butikssäljare med kunskaper inom byggmaterial? Drivs du av att ha en aktiv vardag och bär på ambitionen att utvecklas kompetensmässigt? Butiksteamet i Gällivare söker nu en serviceinriktad butikssäljare till ett sommarvikariat i butiken. Bli en del av vårt härliga team och Bygg Beijer med oss!

Beijer erbjuder

Som butikssäljare blir du en del av ett härligt butiksteam som genom gott samarbete har roligt och utvecklas på arbetet. Du får en chans att göra det lilla extra i varje kundmöte och bidra till kvalitativa kundrelationer, varje dag!


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Bemöta kunder för att ge tips, råd och service mot våra konsument- och företagskunder
  • Arbeta i vårt affärssystem för att hämta/ administrera order & offerter mot konsument- och företagskunder
  • Driva och engagera dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvara och arbeta med varuplock samt upphängning av varor
  • Kassaarbete


Vem söker vi?

Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett glatt bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi arbetar i tighta team, i en snabbfotad bransch där det är viktigt att kunna behålla lugnet under krävande perioder samt hantera många bollar i luften med en positiv inställning.

Meriterande för tjänsten är:

- Erfarenhet av butiksarbete
- Erfarenhet från att sälja byggmaterial/ kunskap inom byggmaterial


Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag som med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.


I denna roll rapporterar du till butikschefen och blir en del av ett härligt, passionerat butiksteam.

Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön och schyssta villkor.



Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Nelly Nyholm - Butikschef Gällivare.

nelly.nyholm@beijerbygg.se

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är ett vikariat under perioden 10/6 - 9/8, placeringsort Gällivare.


Varmt välkommen med din ansökan!

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 maj 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.