Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Tekniker för fiberinstallation

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vi söker tekniker för att ansluta fiber till villor i Gällivare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera inkoppling av fiber, montering av boxar och förberedelse för installation. Tjänsten är ett kortare projektuppdrag med start i mitten av augusti.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk bakgrund eller teknisk gymnasial utbildning. Du är praktiskt lagd, har god problemlösningsförmåga och trivs med att arbeta i mindre team. Noggrannhet och ansvarstagande är viktiga egenskaper för att lyckas i rollen.

Ingen tidigare erfarenhet av arbete med fiber efterfrågas till denna tjänst, du blir upplärd i arbetet.


Om ComDaTe

ComDaTe startade i Piteå 1991 och är experter på trådlös och trådbunden kommunikation samt IT-säkerhet. ComDaTe levererar den senaste larm- och övervakningstekniken och hjälper till med allt från installation till drift, service och support. Med sina drygt 45 medarbetare servar och hjälper de kunder i hela Sverige från kontor i Stockholm, Luleå och Piteå.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson: filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Tekniker, fiber, installation, montör, gällivare, Comdate, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.