Hoppa till innehåll
Virun vård och behandling logotyp

Sjuksköterska/Föreståndare till Virun vård- och behandling, SÄBO

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Maria Elbander
Email
Vill du vara med och bygga upp en ny verksamhet och få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Då har du möjligheten att söka tjänsten som sjuksköterska/föreståndare till oss på Virun vård- och behandling.

Om tjänsten

Tjänsten är en kombinerad tjänst som sjuksköterska och föreståndare. I din föreståndarroll kommer du stå på verksamhetens tillstånd utifrån IVO:s föreskrifter. I denna roll kommer du samarbeta med verksamhetschef som leder och utvecklar verksamheten. Du kommer ha det övergripande ansvaret för enhetens personal samt miljö- och kvalitetsarbete. Du kommer ha möjlighet att vara med i anställning av personal. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp.

Som sjuksköterska kommer du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas. I tjänsten ingår även att hantera och följa upp dokumentation och avvikelser.

Vem är du?

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom äldrevård samt har goda kunskaper inom geriatrik och vill vara med och utveckla en ny enhet. Som person är du prestigelös, strukturerad, lösningsorienterad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk arbetsmiljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och kan samarbeta bra i grupp.

Kvalifikationskrav

- Legitimerad sjuksköterska
- Minst 2 års erfarenhet av målgruppen
- Tidigare erfarenhet av ledarskap
- B-körkort

Övrigt

Anställningsform:
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse

Sysselsättningsgrad:
100%

Arbetstid:
Dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning med goda förmåner.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Elbander via mail: maria.elbander@vikingens-vardhem.se

Välkommen med din ansökan!
Virun vård och behandling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Virun är ett särskilt boende i en lantlig miljö som ligger i Mellösa, Södermanlands hjärta. Det är lugnt och vackert, med naturen runt knuten. Vi tar emot enligt SoL. Vi erbjuder hälso- och sjukvård, omvårdnad, habilitering och rehabilitering. Vi ger även den boende stöd i att stärka sina sociala, psykiska och praktiska förmågor, bland annat genom träning i ADL och sociala färdigheter. Vi arbetar salutogent, motivationsstödjande och lågaffektivt.