Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Systemingenjör

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

Vår kund söker omgående förstärkning inom konstruktionsområdet. Företaget är i färd med att lansera en ny produkt inom värmepumpssegmentet och har dessutom en befintlig flotta av värmepumpar från 80-talet som kräver underhåll och uppdatering. Värmepumpskontoret fungerar som ett nav för säljstöd och teknisk support för värmepumparna. Där utvecklas även servicekoncept för både nya och äldre modeller. Kontoret hanterar alla typer av värmepumpar som levererats från Finspång och Erlangen i Tyskland, samt ansvarar för service av både nya och äldre modeller.

I din roll som Systemingenjör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innefatta:

  • Delprojektledare för utvecklingsprojekt.
  • Ansvara för framtagning av tekniskt underlag som är inkluderat i servicekoncept som tex aktivitetslistor, instruktioner mm.
  • Medverka som tekniskt ansvarig i projekt, både i leverans och i förbättringsarbete.
  • Ansvara för att bistå övrig organisation med teknisk dokumentation vid behov.

Tjänsten som Systemingenjör är ett konsultuppdrag med start omgående eller enligt överenskommelse och sträcker sig till 2025-08-31

Om dig

Vi söker dig som har bred erfarenhet av Finspångsproducerade maskiner och den tillhörande dokumentationen. Du har tidigare arbetat som delprojektledare inom utvecklingsprojekt och har erfarenhet av att arbeta med PLM samt med anläggningar som innefattar roterande utrustning, exempelvis värmepumpar, kylmaskiner, gasturbiner eller ångturbiner. Du är van att läsa och förstå ritningar, och det är en fördel om du har ett intresse för och kunskap om värmepumpsteknologi. Erfarenhet av B-specifikationer för Finspångsproducerade maskiner är meriterande.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, men även att du kan arbeta självständigt och drivs av att ta egna initiativ, då många arbetsuppgifter beror på din framdrift. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tidigare jobbat som delprojektledare i utvecklingsprojekt
  • Erfarenhet att jobba med PLM samt anläggningar med roterande utrustning tex. värmepumpar, kylmaskiner, gasturbiner eller ångturbiner
  • God förmåga att uttrycka dig på engelska och svenska i både tal och skrift är nödvändigt. Tyska är meriterande.
  • Kunna läsa och förstå ritningar

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Kontaktuppgifter
För frågor angående rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se För frågor angående anmälan, vänligen kontakta info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.