Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Mekanikkonstruktör

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
För kunds räkning söker vi en Mekanikkonstruktör, där arbetet innefattar både nyutveckling och vidareutveckling av kompressorkomponenter samt hantering av fel och garantiärenden. Som Mekanikkonstruktör kommer du att delta i utvecklingsprojekt för både nya och befintliga produkter. Dina ansvarsområden sträcker sig från att utveckla konceptlösningar och detaljkonstruktion till att ta fram ritningar och följa upp implementeringen. Arbetet innebär nära samarbete med olika discipliner inom kompressorutveckling, såsom hållfasthetsberäkning, aerodynamik, skoveldynamik, rotordynamik och materialteknik, samt mycket kontakt med tillverkning, underleverantörer och serviceavdelningen.


I din roll som Mekanikkonstruktör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

* Ta fram nya konstruktionslösningar tillsammans med andra discipliner för befintliga och nya produkter.
* Dokumentera konstruktionslösningar genom tekniska rapporter, tekniska specifikationer, modeller och ritningar.
* Agera teknisk kontakt gentemot leverantörer och egen verkstad.
* Kontinuerligt jobba med att förbättra metoder och processer som en del av det dagliga arbetet.

Tjänsten som mekanikkonstruktör är ett konsultuppdrag med start den 2 september 2024 och pågår till den 31 augusti 2025, med stor möjlighet till fast anställning direkt hos kunden.


Om dig

Vi söker en självgående problemlösare som trivs med att samarbeta i tvärfunktionella team. Du har ett starkt intresse för mekanisk konstruktion och är van vid att ta ansvar. Du är nyfiken, vill utvecklas och har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande. Erfarenhet av mekanisk konstruktion eller arbete med 3D CAD är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

* Högskole-/Civilingenjörsexamen inom maskinteknik eller motsvarande

* Svenska och engelska i tal och skrift

* Stort intresse av mekanisk konstruktion.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Kontaktuppgifter
För frågor angående rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se För frågor angående anmälan, vänligen kontakta info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.