Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Projektinköpare

Sista ansökningsdag
11 september 2024 (2 dagar kvar)
Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi en projektinköpare för ett uppdrag hos ett större industriföretag. Personen kommer att ingå i en grupp på cirka 12 personer, där lagarbete och sammanhållning är avgörande. Med den snabba förändringstakten, särskilt inom digitalisering, förväntas individen vara anpassningsbar och öppen för förändringar i både arbetsuppgifter och systemstöd. Inköparen förväntas även ta en ledande roll i införandet av nya processer och verktyg hos leverantörerna.

I din roll som Projektinköpare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:

  • Orderläggning
  • Uppföljning av leverantörsprestation
  • Taktisk planering
  • Leverantörsmöten
  • Uppföljning av avvikelser i leveransflödet både internt och externt med fokus främst mot produkter.

Tjänsten som Projektinköpare är ett konsultuppdrag som sträcker sig från 2 september 2024 till 29 augusti 2025.

Om dig

Vi söker dig som är van att arbeta självständigt med hög noggrannhet, men som också kan snabbt omprioritera och arbeta intensivt i högt tempo när det behövs. Akademisk utbildning inom ett relevant område är ett plus, liksom tidigare erfarenhet av inköp. Erfarenhet av SAP är starkt meriterande. Du måste behärska svenska och engelska på professionell nivå och ytterligare språkkunskaper som kan vara till nytta för arbetsgivaren är meriterande.

Viktigt för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av inköp eller en akademisk utbildning inom ett relevant område
  • Professionell kommunikation på svenska och engelska
  • Förmåga att snabbt anpassa sig till förändringar och omprioritera arbetsuppgifter

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om ansökan
Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår hemsida för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vi uppmuntrar dig att ansöka idag!

Kontaktuppgifter
För frågor angående rekryteringsprocessen eller om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare via accsverige@adecco.se För frågor angående anmälan, vänligen kontakta info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.