Hoppa till innehåll

förskollärare/ fritidspedagog/ barnskötare

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Förskollärare/ Grundskollärare för fritidshem/ Barnskötare

Järbo Friskola är en lantlig och mysig skola som ligger en bit utanför Högsäter, i Färgelanda kommun. Verksamheten består av förskola, grundskola samt fritidsverksamhet. Välkommen till den lilla skolan med de stora möjligheterna.

Ny kunskap varje dag!


Järbo friskola drivs som en ideell förening. Vi har ca. 70 barn och elever från förskolan till årskurs 6. Vi har hög personaltäthet och små elevgrupper med goda möjligheter att se alla barn och elever. Eleverna går i åldersblandade klasser. Vi tar vara på varandras kompetenser, för att på bästa sätt utveckla våra barn/elever framåt i sin kunskapsutveckling. Vi är en liten verksamhet som kräver flexibilitet i arbetet. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje.


Vi har stor tillgång till IKT-verktyg. Men lika viktigt som modern teknik är rörelse och utomhusvistelse. Vi har en stor och fin skolgård, med närhet till skog och natur kan du ta med dig din undervisning utomhus. Vi har en egen kock som lagar mat från grunden.


På förskolan delas barnen ofta in i mindre grupper, ibland utifrån ålder och ibland i så kallade basgrupper där åldrarna blandas. Mycket av verksamheten baseras på olika teman som till stor del planeras och styrs utifrån barnens intresse.

Du som söker ska vara flexibel och ha en inställning som innebär att du tror på alla barns/elevers möjligheter att utvecklas. Du har lätt för att skapa relationer med barn/elever och vårdnadshavare. Du samarbetar enkelt och prestigelöst med kollegor. Du är nyfiken på dina barns/elevers lärande och varierar din undervisning efter deras behov och du arbetar utifrån läroplanens intentioner. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter är att planera, leda, dokumentera och analysera verksamheten tillsammans med dina kollegor samt att vara en närvarande pedagog.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/barnskötare/grundskollärare för fritidshem och som ser arbetet med barn i förskola och fritidshem som givande och viktigt. Du har förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift. Du har kunskap kring förskolans och fritidshemmets styrdokument.

Meriterande:

· Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som förskollärare/ fritidshemslärare/ barnskötare.

· Du har goda sociala kunskaper, du är lösningsorienterad, har ett eget driv och är ansvarstagande.

· Du har ett intresse för natur och pedagogisk verksamhet utomhus.

· Du har ett intresse för musik och estetik.

Tjänst: Tidsbestämt vikariat


.

Välkommen med din ansökan


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se