Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vill du arbeta extra på Förlagssystems lager i Falun?

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du framåt, flexibel och gillar att arbeta i team? Då kan rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem passa dig.

Information om uppdraget:

Vi söker just nu flertalet personer som vill ingå i vår konsultpool för långsiktigt uppdrag hos Förlagssystem i Falun med start i juni.
Som lagermedarbetare kan du komma att tillhöra en eller flera avdelningar, beroende på erfarenhet och kunskap. Vi söker bland annat till avdelningarna Plock/Pack, Påfyllning och Spedition (in/utleverans). Arbetsuppgifter varierar beroende på avdelning.
Arbetstider på samtliga avdelningar är mest förkommande mellan 07:00-16:00, måndag till fredag.

Som flexibel medarbetare i vår konsultpool kommer du att ha både inplanerade pass på schema i förväg men kommer också behöva kunna hoppa in med kort varsel för att täcka till exempel sjukfrånvaro eller högre oväntade volymer. Vi förväntar oss att du ska kunna arbeta ca2-3 pass i veckan och gärna mer under till exempel semestertider.

Detta söker vi:

För att trivas i rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem tror vi att du är flexibel som person och har inga problem med att hoppa in där det behövs. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Du är engagerad i ditt arbete och ser till att vara à jour med nyheter, förändringar och förväntningar.
Du har lätt för att ta instruktioner och sätta dig in i digitala enkla ordersystem.
Vi tror mycket på, att med rätt personlighet kommer du att fixa dina arbetsuppgifter och ställer därför inte så mycket krav på tidigare erfarenhet.
Vi ser det därför endast meriterande om du tidigare har arbetat i liknade roll och har erfarenhet av truckkörning.

Större delen av din arbetsdag kommer du att stå, gå och göra en del lyft, där av ser vi gärna att du trivs med fysiskt arbete.

För att kunna arbeta extra krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% från annat arbete, studier eller som pensionär. Du kommer behöva registrera intyg som stärker detta och något som går att ladda upp så fort din profil är skapad hos oss.
Se gärna över dina referenser redan nu så du är redo när vi ringer!

Låter detta intressant för dig och du tror att rollen skulle passa dig? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag så vi får lära känna dig!

Om arbetsgivaren:

Förlagssystem är ett modernt logistikföretag med fokus på bokbranschen. Vår vision är ”att leverera glädje och kunskap”, varje dag!
Vi erbjuder tjänster till bokförlag och deras kunder som är återförsäljare av böcker. Vi har Sveriges bredaste sortiment av böcker och andra relevanta produkter mot bokhandeln.
Dessutom erbjuder vi tjänster till marknader utanför bokbranschen där vi hanterar ett antal spännande kunder inom näthandel mot konsument.
Vi omsätter ca 300 Mkr per år. Vårt huvudkontor finns i Stockholm och vår logistikanläggning där majoriteten av våra 170 anställda arbetar, finns i Falun.

Sökord: extrajobb, lagerjobb

Sökord: extrajobb, lagerjobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com