Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lagermedarbetare sökes omgående för heltidsarbete på Förlagssystem!

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du framåt, flexibel och gillar att arbeta i team? Då kan rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem passa dig.

Information om uppdraget:

Som lagermedarbetare på Förlagssystem kan du komma att tillhöra en eller flera avdelningar, beroende på erfarenhet och kunskap. Till hösten söker vi bland annat konsulter till avdelningarna Plock&Pack och Proflog. På Plock&Pack kan du bland annat arbeta med stororder, astro och maskin utöver det dagliga plocket av böcker. Proflog däremot är ett affärsområde inom Förlagssystem som vänder sig främst mot e-handel utanför bokbranschen. Där plockar och packar du mestadels order som uppdragsgivarnas kunder har beställt. Uppdraget förväntas starta omgående. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på dagtid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund Förlagssystem.

Då rollen ska tillsättas omgående är det väldigt viktigt att du som söker har ett uppdaterat CV, har kontaktuppgifter till 2 referenser redo samt har möjlighet att komma på en intervju omgående.

Detta söker vi:

Som person trivs du med att arbeta både självständigt och i team, samt är bra på att kommunicera för att arbetslaget ska fungera så effektivt som möjligt. Du är plikttrogen och förstår att du som enskild anställd har en stor påverkan på helheten. För att trivas i rollen som lagermedarbetare hos Förlagssystem tror vi att du är flexibel som person och har inga problem med att hoppa in där det behövs. Du trivs med att arbeta i team samtidigt som du är självständig i ditt arbete. Du är engagerad och ser till att vara à jour med nyheter, förändringar och förväntningar. Du har även lätt för att ta instruktioner och sätta dig in i digitala enkla ordersystem.

Krav för tjänsten:
- God fysik
- God datorvana
- Du är ostraffad i belastningsregistret
- Du kan svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande:
- Truckkort och truckvana
- Erfarenhet av liknande arbete


Låter detta intressant för dig och du tror att rollen skulle passa dig? Tveka inte och skicka in din ansökan redan idag så vi får lära känna dig!

Sökord: lagermedarbetare, lagerarbetare, truckförare, lager

Sökord: lagermedarbetare, lagerarbetare, truckförare, lager
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com