Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

XL bygg i Smedjebacken söker nu en Lagersäljare!

Sista ansökningsdag
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
XL-Bygg vid Siljan AB har idag totalt fem anläggningar på orterna Mora, Rättvik, Falun, Smedjebacken och Grängesberg. På anläggningarna i Mora och Rättvik har vi även Herok maskinuthyrning. XL-Bygg är en frihandelskedja bestående av ca 115 byggvaruhus över hela landet och är en del av Sveriges största aktör inom bygghandel och ingår i Mestergruppen Sverige AB där även Bolist, Happy Homes och Colorama ingår .

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en lagersäljare för start så snart som möjligt till XL-Bygg i Smedjebacken. Som lagersäljare är du en nyckelperson för företaget, i ditt arbete har du ansvar för att skapa förtroende för företaget och företagets produkter samt för tjänster hos våra befintliga och potentiella kunder. Du ansvarar även för ankommande samt avgående leveranser från lagret.

Arbetsuppgifterna kan variera men vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
* Plockning och packning
* Lastning och lossning
* Köra truck + hjullastare
* Mottagning och hantering av leveranser
* Beställningar och god ordning på lagret
* Kundkontakt och försäljning på gården och i butik.

Dina arbetstider kommer att vara schemalagd dagtid, måndag - fredag och lördag. Tjänsten är på heltid.


Din profil
Vi söker dig med ett starkt driv och som är självgående. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen kombinerat med god produktkunskap. Som person är du ambitiös, strukturerad, effektiv, lojal och är en god relationsbyggare med förmåga att erbjuda kunderna enkla och hållbara lösningar samt ställa dom rätta frågorna för att säkerställa kundnöjdheten till 100%. För att trivas i rollen bör du vara en person som gillar att jobba i högt tempo! Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter glädje, engagemang och en positiv inställning. Det är även viktigt att du är flexibel att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter, trivs med att samarbeta, tar egna initiativ och ser lösningar som en naturlig del av arbetsvardagen. För att kunna arbeta som lagersäljare behöver du truckbehörighet och C-kort samt god kunskap med dator/systemvana.

Ansökan
Vi jobbar med löpande urval, låter detta intressant,? Skicka in din ansökan och sök redan idag via clockworkpeople.se
I denna rekrytering samarbetar XL-Bygg i Smedjebacken med Clockwork Bemanning & Rekrytering AB. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Lovisa Greus via lovisa.greus@clwork.se alternativt Hanna Bengtsson via hanna.bengtsson@clwork.se
Vi ser fram emot din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.