Hoppa till innehåll

Timanställda Ordningsvakter till Mora och Falu lassarett

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Antal tjänster
6
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Timanställda Ordningsvakter till Mora och Falu lassarett

Arbetsuppgifter

Vi söker ett antal timanställda ordningsvakter för att täcka vakanser på Mora och Falu lasarett där vi bedriver rondering och ordningshållning dygnet runt, årets alla dagar.

Arbetet kräver såväl fysisk som mental uthållighet och förmågan att snabbt kunna anpassa sig till olika situationer, eftersom du har många kontaktytor och träffar olika typer av människor varje dag. En ordningsvakt behöver kunna uttrycka sig korrekt och tydligt i kontakten med allmänheten. Detta innefattar även den kroppsliga framtoningen där du behöver vara medveten om vilka signaler du skickar ut, då de kommunikativa egenskaperna är en viktig del i ordningsvaktens förtroendebyggande arbete.

Som ordningsvakt på Mora-, Falu lasarett kommer du att arbeta i en unik miljö. En miljö där första mötet sker mellan vårdtagare och vårdgivare. Som ordningsvakt kommer du primärt att upprätthålla den allmänna ordningen åt besökare och personal, men även kunna ge förstklassig service åt exempelvis sköra och äldre. Då sjukhuset består av olika avdelningar kommer du behöva anpassa din framtoning utifrån respektive avdelning. I vårt uppdrag ingår även rollen flygservicepersonal till våra helikopterflygplatser.

Övrig information

Kvalifikationer

Vi söker dig som är säkerhetsmedveten, serviceinriktad, empatisk och har en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Du ska kunna kombinera god service med ett utpräglat säkerhetstänk samt ha en kommunikations- och samverkansförmåga. Arbetet kräver att du är flexibel och anpassningsbar. För att bli kvalificerad för tjänsten behöver du uppfylla grundläggande krav:

  • Giltigt ordningsvaktsförordnande
  • Minst 3 års arbetserfarenhet som ordningsvakt
  • God svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort

Denna annons riktas till er som vill jobba extra på en unik arbetsplats och utvecklas som ordningsvakt.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se