Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Teknikväktare till Securitas Dalarna

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du utbildad väktare och har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med tekniska säkerhetslösningar? Vi letar just nu efter dig som vill axla rollen som teknikväktare hos oss!

Securitas är kunskapsledande inom säkerhet. Vår kärnverksamhet utgörs av integrerade säkerhetslösningar där teknikronder är en allt viktigare del av vårt tjänsteutbud. Teknikrond är samlingsnamnet på de rondtjänster som Securitas utför på teknisk säkerhetsutrustning såsom inbrottslarm, passerkontrollsystem och CCTV-system. Ronderna ger en kvittens på att anläggningsskyddet över tid håller den säkerhetsnivå som är avsedd från början och samtliga ronder uppfyller minst de krav som Stöldskyddsföreningens regelverk ställer på förebyggande underhåll.

Som teknikväktare kommer du ha ett stort ansvar för kontakten med våra kunder och leverans enligt avtal av våra tjänster samt produkter. Ronder som skall utföras hos våra kunder på deras tekniska säkerhetssystem sker årligen men även i vissa fall kvartalsvis. Du kommer även att fungera som stöd till våra säkerhetsrådgivare vid ny- och merförsäljning.

Ditt geografiska ansvarsområde är främst inom Dalarna men där resor till andra områden kan förekomma enligt överenskommelse. Stationeringsort i Dalarna är i dagsläget inte fastställt men vi ser helst att du utgår från något av våra kontor Borlänge, Falun eller Avesta men detta är inget krav.

Du kommer till exempel att;

 • Koordinera och administrera den tekniska leveransen till våra kunder
 • Översyner av kunders tekniska säkerhetssystem
 • Utveckla befintliga kunder genom att jobba med verksamhetsförbättringar
 • Genomföra handhavandeutbildningar
 • Rådgivning/inventering samt förbättringsförslag till kund
 • Skapa förutsättningar för nya affärer
 • Planera och boka in / boka om dina uppdrag hos kund
 • Utföra underhåll/service av portabla larm

Tjänsten passar dig som trivs i en roll där du får ett stort ansvar. Vi kommer oftast nära varandra i de grupper vi arbetar i, så om du vill jobba i en föränderlig vardag där vi hämtar energi från varandra i gruppen är detta jobb för dig. 

Vi är trygghet. Vi är Securitas.
 


Kvalifikationer

Du som söker har;

 • En gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska
 • Godkänd väktarutbildning
 • B-körkort
 • Arbetslivserfarenhet inom området teknisk säkerhet

Meriterande;

 • Erfarenhet inom Stöldskyddsföreningens regelverk samt CCTV. 

Som person tror vi att du är serviceinriktad, lugn, organiserad och alltid har ett fokus på kundens upplevelse. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. Vi ser att du som söker är en självständig person som litar på din egen förmåga att snabbt förstå problem och löser dessa på ett kreativt sätt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten - skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryterande chef, Per Strömberg: per.stromberg@securitas.se.

 • Tjänsten är en heltidsanställning, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
 • Vi arbetar med urvalstester
 • Vi kommunicerar i första hand via mail
 • Sista ansökningsdag är 30 augusti

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. 

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Tillsammans hjälps vi åt att bygga högpresterande och engagerade team genom mångfald och inkludering. Som en nyckelperson hos oss har du möjligheten att skapa en balanserad och positiv kultur där medarbetarna får ta plats och coachas till att prestera på toppen av sin förmåga.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.