Hoppa till innehåll

Offertingenjör / Projektledare

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos Duo Fasadsystem AB ansvarar du för kalkylering, upprättande av offert samt försäljning. Efter utförd försäljning planerar du projektet, upprättar tillverkningsunderlag, köper material samt ser till att produktion och montörer erhåller korrekta underlag för att kunna utföra entreprenaden.

Som projektledare är ansvar du för hela processen och ser till att allt flyter på, det vill säga logistik, planering, kommunikation med både kund och underentreprenör genom möten och telefonkontakt. Du är ute på fältet och agerar spindeln i nätet mellan kund, underentreprenörer och interna avdelningar. Du hanterar arbetsordrar, kommunicerar med ekonomiavdelning om fakturor och ser till att kunderna betalar i tid. Du tar in priser för diverse uppdrag, hanterar ÄTOR och sköter dialogen med eventuella besiktningsmän och utför kvalitetskontroller.

För att lyckas i rollen är du en självgående projektledare, du är driven och kommer gärna med nya ideér för affärsmöjligheter. Du är social, gillar att etablera nya kontakter och jobbar för att hitta nya samarbetspartners.

Vi söker dig som har

- Några års erfarenhet av liknande roll inom liknande byggbranschen

- Flytande språkkunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

- B-körkort

Vi lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, då de är avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstår att man inte kan allting från början - men du ska ha en vilja att lära dig! Därför söker vi dig som är självgående, lösningsorienterad och har pondus. Som person är du även noggrann i ditt arbete och serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

Kvalifikationer

För att trivas och lyckas väl i den här rollen bör du ha en grundläggande teknisk utbildning och/eller en allmänt god teknisk förståelse. Har du tidigare erfarenhet av liknande tekniskt säljarbete är det ett plus. Självklart krävs i denna roll också ett grundläggande intresse för människor och att göra affärer! Du bör vara införstådd med byggnadsprocessen och de krav och utmaningar dessa skapar.

Du bör vara noggrann och kunna hantera snabba vändningar då det ofta kan uppstå förändringar i ritningar eller underlag som används för beräkning.

Vi ställer stora krav på självständighet, kompetens, noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga, både internt och externt.

Du bör ha teknisk förståelse kombinerat med en hög administrativ förmåga. Som offertingenjör jobbar du utifrån ett strukturerat och teamorienterat förhållningssätt, du är affärsfokuserad och har en utpräglad kommunikativ förmåga.

Goda kunskaper inom ritningsläsning och Autocad eller motsvarande är ett krav då arbetsuppgifterna i hög grad bygger på detta.


Duo Fasadsystem AB tillverkar och monterar fönster, dörrar och fasader i glas och aluminium till privatpersoner, byggföretag och offentlig verksamhet och har egen produktionsenhet i Falun.

Varaktighet, tills vidare

Provanställning tillämpas

Kompletta ansökningshandlingar med kompetensbeskrivning, CV och referenslista mottas via mail.

Märk Mailet "Offertingenjör 2024-5".

Rekrytering sker löpande

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se