Hoppa till innehåll

Verkstadschef

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Om du är en driven och ansvarsfull person med goda ledaregenskaper och en passion för fordonsteknik, då är du precis den vi letar efter. Kom och bli en del av vårt team, där möjligheterna till personlig och professionell utveckling är oändliga. Hos oss på Hedmans Buss & Taxi i Svärdsjö, Dalarna, får du chansen att leva drömmen om ett liv på landet med möjligheten till jakt och fiske bara en kort promenad bort, utan att kompromissa med stadens bekvämligheter, med skolor, apotek, affärer, delikatessbutiker och restauranger runt hörnet och endast 25 minuter från Falun.

Vi söker en erfaren och engagerad verkstadschef med genuint tekniskt intresse för tunga fordon. Med en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet på gymnasienivå och B-körkort som grund, är du redo att axla ansvaret för vår verkstad. Din förmåga att kommunicera på svenska, både skriftligt och muntligt, är avgörande för att du ska kunna trivas och lyckas i rollen.

Du ansöker med CV på www.randstad.se, senast 21 maj 2024. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta julia.soderberg@randstad.se.                                                                        

Personligt brev för ansökningsprocessen: Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga till det i samma dokument, t ex som inledning på ditt CV eller som bilaga.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansvarsområden

Som verkstadschef kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår verkstad där du säkerställer att vår fordonsflotta på 54 fordon alltid är i bästa skick. Dessutom kommer du att agera som underhållstekniker, eller "Bussmekaniker", och utföra tekniska bedömningar, felsökning, diagnostik, reparationer, underhåll och service av våra bussar. Du kommer även att göra trafiksäkerhetsmässiga bedömningar inför att bussarna sätts ut i trafik.

  • Planera och fördela arbete i verkstaden
  • Utföra tekniska bedömningar, felsökning, diagnostik, reparationer, underhåll och service av bussar
  • Säkerställa att bussarna är trafiksäkra
  • Samarbeta med arbetsledning och kollegor för att säkerställa effektiv drift

Kvalifikationer

Vi söker en entusiastisk medarbetare med ett gott humör och en lättsam attityd! Som en del av vårt team är det viktigt att du sprider positivitet och skapar en trivsam arbetsmiljö för alla. Utöver detta är vi på jakt efter någon som är lyhörd, engagerad och har förmågan att arbeta både självständigt och i grupp. Om du är kommunikativ, pålitlig och har en vilja att utvecklas, då är du precis den vi letar efter!

  • Fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning
  • B-körkort
  • Erfarenhet av arbete med större fordon eller liknande arbete
  • God datorvana
  • Kommunikativ och driftig
  • Flexibel och strukturerad
  • Utbildning eller erfarenhet inom fordonsel
  • Meriterande: D-körkort

Om företaget

Hedmans Buss & Taxi

Hedmans Buss & Taxi är ett familjeföretag beläget i Svärdsjö som startade sin verksamhet 1941 Vi är ca 100 medarbetare på företaget och förfogar över ett 50 tal fordon som varje dag kör både linje, taxi och beställningstrafik. Våra fordon utgår i regel från Falun/Borlänge men kan ibland ha hela Europa som destination.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se