Hoppa till innehåll

Medicinsk vårdadministratör som vill utmanas och utbilda nya kollegor

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

En utmanande och omväxlande roll där du bidrar till att utveckla dig själv och andra.

Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och skolor samt uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag, såväl nationellt som internationellt. Vi är en idéburen organisation, fristående från partipolitiska, religiösa och kommersiella intressen. Vi drivs i stiftelseform och utan vinstintresse. 

Folkuniversitetet region mitt bedriver verksamhet i Uppsala, Gävleborgs, Dalarna, Västmanlands och Örebro län. Vi är cirka 150 anställda lärare och tjänstemän.

Vi söker nu en lärare till vår yrkeshögskoleutbildning – Medicinsk vårdadministratör - i Falun.

Om tjänsten

På Folkuniversitetet möts du av kollegor som har ett genuint intresse för människor och en vilja att bidra till alla människors livslånga rätt att söka efter kunskap. Vi har en humanistisk grundsyn och vi tycker det är viktigt att ha roligt och trivas på jobbet.

Du kommer undervisa inom utbildningen medicinsk vårdadministratör i våra lokaler i Falun. Du arbetar mot en heltidsanställd huvudlärare i utbildningen.

Krav på kunskaper inom diagnosklassificering, medicinsk terminologi och skrivregler samt hantering av allmänna handlingar och diarieföring. Meriterande är även om du kan anatomi, fysiologi och sjukdomslära.

Din kompetens och bakgrund​

- Relevant yrkesutbildning på minst ett år på heltid för yrket medicinsk sekreterare/vårdadministratör samt minst tre års erfarenhet av arbete och gärna

- Pedagogisk utbildning eller motsvarande minst två års erfarenhet av handledning inom tjänsten

- Du tycker att det är roligt att jobba med personer i utbildning samt att få dela med dig av dina tidigare erfarenheter inom yrket som medicinsk sekreterare/vårdadministratör.

Anställningsform

Deltid med en timanställning med start hösten 2024 enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 2024-05-31 via vår e-rekrytering. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se