Hoppa till innehåll

Teamledare/Säljledare

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget

Dalarnas Takmontage, baserade i Falun, har sedan 2017 utfört takrenoveringar och solcellsinstallationer runt om i Dalarna. Som ett lokalt företaget inom tak och solceller levererar vi alltid kvalité enligt kundernas förväntningar. Detta kan vi garantera p.g.a vår långa erfarenhet och noggrannhet.

Omrollen

Vi har en spännande möjlighet att erbjuda dig att vara Teamleader/Säljledare för våra säljare. Din roll kommer att innebära att du aktivt deltar i försäljningen samt hanterar hela kundprocessen. En stor del av ditt arbete innebär att coacha och utveckla ditt team dagligen samt följa upp ditt säljteam. För att lyckas i rollen tror vi att du är resultatorienterad, engagerad och van vid att arbeta med olika kunder.

Fantastiska möjligheter finns då erbjuder marknadens bästa lösning inom både tak och sol för kund. Har du bakgrund och erfarenhet inom solcells eller takbranschen sedan tidigare så är det meriterande. Lönen utgörs utav en grundlön och en lukrativ provisionsbaserad lön. För dig som gillar att ta sig an en spännande utmaning så kan du räkna med att bli rikligt belönad!

Tjänsten tillsätts löpande, dröj inte med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se