Hoppa till innehåll

Eldsjäl (läs: Drifttekniker)

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Vad brinner du för?

Vi söker en unik eldsjäl som vill vara med på vår resa mot en hållbar framtid.

Som drifttekniker hos Solör Bioenergi gör du skillnad. Varje dag får du vara med och bidra till att fjärrvärme och el levereras till sjukhus, skolor, lägenheter eller villor. Tack vare spill från skogsindustrin återvinner och producerar vi fjärrvärme med låg miljöpåverkan. Var med och bidra till en trygg vardag för våra invånare.

Solör Bioenergis anläggningar i Falköping med omnejd förser cirka 1100 kunder med fjärrvärme. Det gör att verksamheten täcker stora delar av invånarnas värmebehov och nya kunder ansluter sig årligen till vårt nät som ständigt är under utbyggnad. På sikt kommer anläggningarna byggas ut och nu söker vi dig som vill vara med och skapa värme och energi till invånarna i Falköping, Floby, Kinnarp och Stenstorp.


Om tjänsten

I rollen som drifttekniker får du elda. Nej…inte bara såklart, men att övervaka, samordna och optimera driften i kraftvärmeverket och systemet, är en stor del av jobbet. Du hanterar bränslet och optimerar verksamheten för att på bästa sätt få ut så hög effekt som möjligt. Du jobbar löpande med service och underhåll och ser samtidigt till att driften bedrivs på ett så säkert och effektivt sätt som möjligt. Dessutom får du möjlighet att vara del av ett härligt och roligt gäng som jobbar mycket tillsammans med ett högt engagemang.


Vem är du?

Du är en engagerad och nyfiken eldsjäl som vill ha ett varierat och meningsfullt jobb. Dessutom gillar du problemlösning och vågar ta initiativ när du ser något som går att förbättra. Du är noggrann och stresstålig och uppskattar självständigt arbete lika mycket som att samarbeta med andra. Ditt intresse för teknik och mekanik är stort och allra helst har du erfarenhet/kunskaper inom el, industrielektronik och/eller automation. Du får gärna ha erfarenheter från processindustri och du trivs bra när du får jobba med frihet under ansvar.


Meriterande:

- Drifttekniskt arbete från energiproduktion.

- Erfarenheter och kunskaper inom el, automationsteknik och/eller styr- och reglerteknik.

- Utbildningsbakgrund motsvarande drift- och underhållstekniker.

- Certifierad Pannoperatör enligt AFS 2017:3.

- Erfarenhet och/eller bakgrund inom fastighetsskötsel, industri, servicemekanik, lantbruk och/eller VA/VVS.

Krav:

- B-körkort.

- Goda kunskaper i svenska språket (både tal och skrift) samt Office 365.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Vad erbjuder vi?

På Solör Bioenergi tycker vi om det unika. Hos oss är varje dag unik och eftersom vi är en decentraliserad organisation blir jobbet mångsidigt och lärorikt. Vår organisation är under snabb tillväxt och uppbyggnad så med oss får du stora möjligheter att utvecklas. Hälsa, balans och hållbarhet prioriteras på Solör Bioenergi så därför erbjuder vi våra anställda ett hälsopaket med förmånliga ersättningar. Dessutom finns en fördelaktig arbetstidsförkortning och många härliga kollegor i hela landet, från norr till söder.


Övrigt

Omfattning: Heltid. Dagtidsarbete. Tjänsten är en tillsvidare men provanställning kan komma att tillämpas. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Kontakt: Viktoria McLellan Ernst (ansvarig rekryterare)

viktoria.mclellan-ernst@solorbioenergi.com

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar vänligt nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sista ansökningsdag: 2024-08-19.

Börja din unika karriär idag. Varmt välkommen till Solör Bioenergi, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se