Hoppa till innehåll
Skandia Fastigheter logotyp

Driftsamordnare

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
När vi är fler händer fantastiska saker. Därför skapar vi på Skandia Fastigheter rum som är särskilt utformade för samvaro. Vare sig det handlar om kontoret där vi lyfter varandra och verksamheten, förskolan där vi växer i leken, handelsplatsen där vi både handlar och hänger, eller hemmet där alla känner sig hemma.

På Skandia Fastigheter sporras vi av vår höga kundnöjdhet, våra engagerade medarbetare och ett långsiktigt perspektiv på både hus och människor, i en verksamhet där öppenhet och förtroende är självklarheter. Det betyder att du inte bara får jobba i inspirerande miljöer med några av branschens vassaste (och trevligaste om vi får säga det själva) kollegor – du får även de bästa förutsättningarna för att påverka både din egen och företagets utveckling.

Till vårt köpcentrum Frölunda Torg söker vi nu en engagerad driftsamordnare!

Om rollen
Vi söker en serviceinriktad Driftsamordnare för att förstärka driftorganisationen på vårt köpcentrum Frölunda Torg. I ditt dagliga arbete ingår en bred kontakt med hyresgäster och leverantörer där din centrala roll innebär att du blir en ambassadör för Skandia Fastigheter.

Du ser det som en självklarhet att med din kompetens och ditt engagemang leverera hög service gentemot våra kunder och att den ständiga dialogen med dessa är en av grundstenarna i ditt arbete.

Du har ansvar för att säkerställa en effektiv drift av fastigheterna samt ansvar för allmänt fastighets- och felavhjälpande underhåll inom verksamhetsområdet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Ärendehantering - ta emot och hantera felanmälningar
 • Systematisk rondering och felsökning
 • Energiuppföljning, optimering och uppföljning av fastighetstekniska system
 • Delaktig i planerat underhåll
 • Åtgärder för optimerad drift av fastigheten
 • Kvalitetskontroll och arbete med fastigheternas säkerhet, t.ex. Brand, Sprinkler, SBA, lås och larm
 • Kontrollfunktion för uppföljning och inrapportering i fastighetssystem
 • Beställning, hantering och uppföljning av entreprenader
 • Kontakt med hyresgäster och leverantörer
Ditt team och din arbetsplats
Frölunda Torg är ett mycket starkt och välkänt varumärke som är omtyckt och uppskattat för den höga nivå som levereras varje dag. Vi erbjuder fantastiska upplevelser i cirka 200 butiker och verksamheter och lockar drygt 10 miljoner besökare per år. Tillsammans med en skön mix av de största svenska och internationella kedjorna och mindre och unika butiker erbjuder Frölunda Torg 30 restauranger och caféer samt ett stort utbud av både kommunal och privat service.

Arbetet på Frölunda Torg leds av en stark och engagerad centrumledning, med totalt 9 medarbetare, där du kommer ingå. Med härlig framåtanda och i högt tempo skapar vi de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster och har höga ambitioner att bjuda våra besökare den bästa upplevelsen.

Vi tar ett samhällsansvar genom att agera som en modern fastighetsägare, vilket innebär att initiera och driva hållbara utvecklingsprojekt. Att fortsätta utveckla och genomföra hållbara projekt med en bra totalavkastning är en nyckel för att attrahera intressenter (hyresgäster, besökare, leverantörer med mera) för framtiden.

Du ingår i ett tekniskt team bestående av fyra medarbetare som tillsammans ansvarar för drift och teknisk förvaltning, du rapporterar till teknisk förvaltare. Teamet präglas av nära samarbeten och ett högt engagemang. Du rapporterar till Teknisk förvaltare och är placerad på Frölunda Torg.

Vem är du?
I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina sociala och personliga egenskaper. Som vår nya Driftsamordnare söker vi dig som tycker det är roligt att träffa människor, är duktig på återkoppling till hyresgäster, är ansvarstagande, engagerad och nyfiken på att utvecklas. Vidare ser vi att du är självständig, strukturerad och har en god samarbetsförmåga såväl internt som med kunder och entreprenörer/leverantörer.

Du har troligtvis några års erfarenhet som drifttekniker inom fastighetsbranschen eller motsvarande och har jobbat brett inom styr- och reglerteknik, VVS, fastighetsoptimering eller förebyggande underhåll. Vi ser gärna att du är utbildad inom driftteknik eller har annan teknisk utbildning med inriktning mot fastighet/drift/energi.

Vidare har du goda systemkunskaper och gillar att hålla dig uppdaterad inom teknikområdet. Kommunikation via system, dator och telefon/surfplatta är en naturlig del av arbetet och du behärskar dessa redskap obehindrat. Du drivs av innovation och vill utveckla dina kunskaper löpande inom din arbetsroll.

Stämmer ovanstående in på dig? Då är vi nyfikna!

Vi erbjuder dig
 • En arbetsgivare som är ett kundägt bolag och som arbetar för att ge långsiktigt och hållbart värde tillbaka till sina 1,5 miljoner kunder, tillika ägare.
 • Det stöd du behöver för att kunna prestera, samtidigt som du har förutsättningar för balans i livet.
 • Attraktiva förmåner inom bland annat försäkringar, bolån och friskvård.
 • En arbetsplats med generös och kollegial stämning. Vi är prestigelösa, hjälps åt och tar vara på varandras kunskap och erfarenheter.
 • Frihet och mandat, med ordning och reda. Du har stor frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter och lägger upp din dag – men tydligheten och tryggheten finns alltid där i form av processer och ramverk, som vi hela tiden utvecklar tillsammans.
 • En kundfokuserad verksamhet – vi vet att nyckeln till ett starkt resultat går via en nära relation med kunderna.
Ansökan
Om du tycker att tjänsten som Driftsamordnare låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast. Vi sätter i gång processen redan nu, innan semestertiderna börjar, och ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Det viktigaste är att vi hittar rätt match för varandra, så ingen stress. Vi kan behöva pausa rekryteringen under några veckor under sommaren, men återupptar den igen i augusti. Ansök gärna senast 25 augusti.

I denna rekrytering samarbetar Skandia Fastigheter med Select Executive Search. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla rekryteringskonsult Marie Bubach, 0707–607243 alt. marie@selectexecutivesearch.se

Om Skandia Fastigheter
Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med ca 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se
Skandia Fastigheter logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Skandia Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag.

Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 136 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Med ca 180 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,5 miljoner ägare.

Läs mer om Skandia Fastigheter på www.skandiafastigheter.se