Hoppa till innehåll
Skola24_Nova Software logotyp

Scrum Master / Systemutvecklare

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Scrum Master & Systemutvecklare till Falköping

 Är du en framåtlutad systemutvecklare med vana av teknisk utveckling i kombination med agilt coachande? Vill du vara med på vår förändringsresa mot att förenkla skolan tillsammans med kunden? Som Scrum Master och systemutvecklare på Skola24 är ditt uppdrag att driva processen från idé till färdigställd IT-tjänst i ett av bolagets självorganiserade och agila utvecklingsteam. Vi på Skola24 är experter på skolans arbete och hos oss är nöjda kunder, användare och medarbetare A och O.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss! 

Om rollen 
Skola24 är ett IT-bolag med marknadsledande IT-tjänster inom schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering inom grundskola och gymnasium. Vår produktportfölj består av en informationsplattform som primärt är skapad med hjälp av Microsoftbaserade tekniker, SaaS-lösningar och en relationsdatabasmotor i botten. Plattformen innefattar olika klienter så som webb, mobilappar, Windowsapplikationer, tjänstekatalog och externa API:er. 

Som systemutvecklare präglas din arbetsdag av varierande uppgifter som till exempel utveckling inom C# och SQL Server, mestadels inom backend kopplat till integrationer och tjänstelager. Som Scrum Master coachar du ett agilt utvecklingsteam och för löpande dialog med övriga utvecklingsteam och intressenter från andra avdelningar, t.ex. Produkt, UX & Arkitektur och Support. I rollen arbetar du huvudsakligen med integrationer och API-utveckling.

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Falköping med möjlighet till distansarbete med upp till 50%.

Om dig 
I rollen som Scrum Master och systemutvecklare på Skola24 söker vi dig som är en trygg, kunnig och erfaren utvecklare med vana att leda och utveckla team agilt samt förmåga att hantera både tekniska och affärsrelaterade diskussioner. Som person ser vi att du är driven och sitter på både vilja och kapacitet till att vägleda, stötta och inspirera ditt team likväl som att kunna vara en del av leveransen som systemutvecklare.

För att trivas i rollen behöver du ha tyngd inom utveckling i .Net, C# och SQL Server. För den här rollen lägger vi stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper som tex. initiativtagande, noggrannhet och kreativitet. Du behöver behärska både svenska och engelska.

Varför Skola24?
Skola24 är ett tryggt tillväxtbolag med möjlighet att vidareutvecklas. Vi befinner oss just nu dessutom på en spännande transformationsresa mot att bli en kundcentrisk organisation. Vår kultur kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning. Hos oss har du tillgång till stora ljusa kontorsytor i centrala Falköping och även möjlighet till att arbeta på distans. På Skola24 erbjuder vi dig att vara en del av följande:   

  • Du blir en del av en ledande SaaS-aktör inom EdTech-branschen
  • Du arbetar med en produkt som verkligen gör skillnad på marknaden
  • En trygg, välskött och stabil arbetsplats i ett bolag som växer stadigt
  • Ett kunskapsdrivet bolag
  • Ett bolag med hög samarbetsförmåga, professionalism och ett driv att alltid bli bättre

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, tel. 0723-06 35 26, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Skola24 
Skola24 har sedan starten haft skolan och framför allt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema.  

Skola24_Nova Software logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup