Scrum Master & Systemutvecklare

Scrum Master & Systemutvecklare

Scrum Master & systemutvecklare
Falköping

Som Scrum Master och systemutvecklare på Skola24 bidrar du med att driva idéer till färdiga IT-tjänster i ett av bolagets självorganiserade och agila utvecklingsteam. Vi på Skola24 är experter på skolans arbete och hos oss är nöjda kunder, användare och medarbetare A och O. Låter detta intressant för dig?

Om rollen 
Skola24 är ett IT-bolag som är marknadsledande inom IT-tjänster gällande schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering inom grundskola och gymnasium. Vår produktportfölj består av en informationsplattform som primärt är skapad med hjälp av Microsoft-baserade tekniker, SaaS-lösningar och med en relationsdatabasmotor i botten. Plattformen innefattar olika klienter så som webb, mobilappar, Windows applikationer, tjänstekatalog och externa API:er.

Som systemutvecklare utför du varierande uppgifter som till exempel utveckling inom C# och SQL Server, mestadels inom backend kopplat till integrationer och tjänstelager. Som Scrum Master leder du och coachar ett agilt utvecklingsteam samt deltar i dialog med övriga utvecklingsteam och intressenter från andra avdelningar, t ex Produkt, UX & Arkitektur och Support. I rollen arbetar du huvudsakligen med vår schemaläggningsprodukt samt mervärdestjänster kopplade till denna.

Vi erbjuder 
Skola24 är ett tryggt tillväxtbolag med möjlighet att vidareutvecklas. Vår kultur kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning. Hos oss har du tillgång till stora ljusa kontorsytor i centrala Falköping, även med möjlighet till att arbeta på distans. På Skola24 erbjuder vi dig att vara en del av följande:

  • Du blir en del av en ledande SaaS-aktör inom EdTech-branschen
  • Du arbetar med en produkt som verkligen gör skillnad på marknaden
  • En trygg, välskött och stabil arbetsplats och ett bolag som växer stadigt
  • Ett kunskapsdrivet bolag
  • Ett bolag med hög samarbetsförmåga, proffessionalism och ett driv att alltid bli bättre

 Vad har Elias Isfjord, Engineering Manager att säga om hur det är att jobba på Skola24? 

"Skola24 är ett tillväxtbolag där vi har en öppen och inkluderande kultur med högt i tak och gott om plats för personlig utveckling. Med modern teknik och arbetsmetodik så bygger vi och levererar produkter som digitaliserar skoladministrativa processer - med målet att förenkla skolan för elever, vårdnadshavare och skolpersonal - och vi vill komma i kontakt med dig som vill hänga med på vår tillväxtresa."

Om dig 
I rollen som Scrum Master och systemutvecklare på Skola24 har vi behov av en trygg, kunnig och erfaren utvecklare med vana att leda och utveckla team agilt samt förmåga att hantera både tekniska och affärsrelaterade diskussioner. Den person vi söker behöver ha en driven personlighet med kapabilitet och vilja att vägleda, stödja och inspirera sitt team likväl som att kunna vara en del av leveransen som systemutvecklare.

För att trivas i rollen behöver du ha tyngd inom utveckling i .Net, C# och SQL Server. Det läggs stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper som tex. initiativtagande, noggrannhet och kreativitet. Erfarenheter inom C++/MFC är meriterande.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Anders Johansson, tel. 0723-06 35 26, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Skola24 
Skola24 har sedan starten haft skolan och framför allt eleven i fokus. Elever ska gå i en skola där allt är möjligt. Varje dag strävar vi efter att vara innovativa och utveckla moderna IT-lösningar som gör skillnad och förenklar närvaro. Vi är experter på skolans arbete med schemaläggning, resursoptimering, tjänstefördelning och närvarohantering. Närvaro börjar med ett flexibelt schema. 

Mer info
Område Falköping
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Systemadministration, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 16 feb 2023 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.