Hoppa till innehåll
Kinnarps AB logotyp

Bid and Contracting Manager

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mia Boozer
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Som Bid and Contracting manager förväntas du spela en nyckelroll i vår internationella försäljningsstrategi. Ditt öga för detaljer och erfarenhet av att skapa robusta affärsavtal blir en värdefull tillgång när det kommer till att utveckla och implementerar effektiva processer och rutiner.

Målet är att stärka Kinnarps kvalitet i upphandlingar och avtalstecknande, samt standardisera och centralisera våra arbetsmetoder för att möta kraven från större organisationer.Du deltar i utvecklingsprojekt för att förbättra och säkra anbudsprocessen. Rollen innebär också att utveckla avtalsmallar, validera anbud, kvalificera affärer och förhandla avtal.

Din Profil

Vi uppskattar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller affärsjuridik, men det är din praktiska erfarenhet och engagemang som vi värderar högst. Om du har erfarenhet av internationell försäljning är det ett stort plus. Du har ett strategiskt affärssinne och är skicklig på avtalsförhandlingar.

Du är analytisk, strukturerad och har hög integritet. Dessutom är du noggrann, beslutsam och har förmågan att kommunicera och stötta dina kollegor på ett engagerande och förtroendeingivande sätt.

Flytande engelska i tal och skrift är nödvändigt för att kunna utföra arbetsuppgifterna framgångsrikt på den internationella arenan.

Vi Erbjuder

Hos oss blir du en del av ett familjeägt bolag med världen som spelplan.Du får jobba i en rolig bransch där det finns möjlighet att vara med och göra skillnad som både syns och känns. Med stort fokus på hållbarhet och ergonomi värnar vi om både de människor vi anställer och miljön omkring oss.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan senast 11 augusti och bli en del av vårt dynamiska team! I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Mia Boozer, 036 291 2450 eller Sören Holmlind, 0515 128 00.

Om Kinnarps

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar. Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Läs mer på www.kinnarps.se
Kinnarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.