Hoppa till innehåll
Hjo Verktyg AB logotyp

Teknisk Säljare

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Sören Holmlind
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

I rollen som Teknisk Säljare kommer du arbete med kundkontakter, framtagande av lösningsförslag, kalkyler, offerter och orderhantering. Du får en bred roll där du bistår kunderna med teknisk konsultation för att hitta bästa lösningarna. Din roll är bred då du ansvarar från prospekt till leverans men fokus kommer att vara säljdelen. I säljsammanhang tänker vi även utifrån vår företagsgrupp, du ska alltså representera hela gruppen även om ditt huvudfokus är Hjo Verktyg. Du rapporterar till Platschef och placeringsort är Hjo.

Din Profil

Vi söker dig som har en liknande roll idag och har stor kunskap inom verktyg och verktygsbunden produktion. Även om du inte är säljare idag men vill ta nästa steg i din utveckling så är detta en intressant möjlighet för dig. Har du hög kompetens inom verktyg och jobbar med konstruktion, underhåll eller andra uppgifter inom branschen så ser vi det som lämplig bakgrund. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du relationskapande, kommunikativ och har en stark drivkraft. Du har en passion för teknik, gillar problemlösning och trivs i en roll med många olika kontaktytor, både internt som externt. Vidare är du en affärsinriktad lagspelare som gillar att tillsammans med dina kollegor utveckla vår verksamhet och aktivt bidra med idéer och lösningar.

Vi Erbjuder

En god arbetsmiljö på ett företag där du blir delaktig i en intressant resa men en bra utveckling och företag med gott renommé. Vi har en hög teknisk kompetens och är ledande inom vårt område. Trevliga kollegor som bryr sig om varandra och stora möjligheter att kunna påverka din roll.

I denna rekrytering samarbetar Hjo Verktyg med Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Frågor om tjänsten besvaras av Sören Holmlind 00515 - 128 00 eller Magnus Ryberg 0370 - 123 00. Ansök senast 11 augusti.

Om Hjo Verktyg

Hjo-Verktyg AB konstruerar och tillverkar allt inom stans-, bock-, drag- och följdverktyg. Vi har även en stark position inom verktyg för kantpressning, både kundanpassade samt i form av vårt standardsortiment. I vår avancerade maskinpark tillverkar vi våra produkter och lösningar. Vi utför även service och reparationer på verktyg. Vi är 14 riktigt kompetenta medarbetare och 2023 hade vi en omsättning på ca. 25 MSEK.

Hjo-Verktyg har en stark ägargrupp som jobbar långsiktigt, och som även äger våra systerföretag Östrand & Hansen i Bankeryd samt Karlskoga Automation i Karlskoga. Läs mer på www.hjoverktyg.com
Hjo Verktyg AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.