Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom

Publiceringsdatum
13 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som redovisningsekonom hos TiksPac har du en bred och omväxlande roll med fokus på månads- och kvartalsbokslut, löpande bokföring, avstämningar samt redovisningsfrågor. I rollen kommer du framför allt ha ett tätt samarbete med VD men också med övriga kollegor inom ekonomiavdelningen.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Löpande bokföring och löneadministration

· Hantering av moms- och skattefrågor

· Bokslutsarbete där bokslut upprättas kvartalsvis

· Upprätta inkomstdeklarationer samt årsredovisningar för juridiska enheter enligt K2 och K3

· Hålla sig uppdaterad och agera bollplank i olika redovisningsfrågor kopplade till transaktioner, projektredovisning, omstruktureringar mm

· Aktivt arbeta för att förbättra, utveckla och effektivisera ekonomiavdelningens arbete avseende processer och rutiner


Nu söker vi dig med minst 5 års erfarenhet i en roll som redovisningsekonom och med relevant utbildning i botten. Du har en bred bakgrund, känner dig trygg och självständig i din roll och har ett stort intresse för regelverken och redovisningsfrågor generellt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Excel.

Du kommer att spela en central roll i vår ekonomifunktion med stort eget ansvar och där flexibilitet, lösningsorientering och struktur är nyckelkomponenter. Då vi är en relativt liten avdelning är det viktigt att du värdesätter betydelsen av ett gott samarbete, prestigelöshet och att man hjälps åt. Här kommer du få möjlighet att påverka och driva förändring och vi kan lova dig en dynamisk miljö där du arbetar nära verksamheten.

Vi är ett litet men gott gäng i Falkenberg som välkomnar rätt kandidat till en stimulerande och modern miljö som erbjuder god ersättning och tillgång till träning.

Annonsen är öppen tills tjänsten är tillsatt. Vi ser fram mot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se