Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Regionarkivarie till Kansliavdelningen

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en arkivarie som vill vara med och utveckla Regionarkivets verksamhet i riktning mot digital arkiv - och informationshantering? Har du både teoretisk och praktisk erfarenhet från yrket? Vill du bli del av en trygg och trevlig arbetsplats? Läs då mer!

Om tjänsten
Regionarkivet är en liten enhet som arbetar strategiskt, konsultativt och uppföljande mot regionens verksamheter. Som arkivarie hos oss bidrar du till att bevara och vårda information för framtiden samt ge råd till de olika förvaltningarna. Vi är inne i en spännande och viktig fas där mycket kretsar kring arkiv- och informationshantering. I samband med att vi ska se över stödverksamheten kommer du ta fram mallar/handledningar och sedan stötta i implementeringen av dessa, med fokus på informationshanteringsplaner.

Hos oss får du ett utvecklande och omväxlande arbete där du både samarbetar i team och arbetar självständigt. Du kommer att arbeta operativt såväl som strategiskt, med administrativa uppgifter och i olika projekt. En del av arbetet innebär också att utbilda inom ditt expertområde ute på de olika förvaltningarna.

Om arbetsplatsen
Tjänsten är placerad på Regionarkivet vid Kansliavdelningen och där hanteras arkivfrågor, nämndadministration, juridik och dataskydd. Arbetsplatsen finns på Regionens hus i centrala Halmstad, möjlighet till att arbeta på distans någon dag i veckan finns. Du arbetar tillsammans med ett litet erfaret team och rapporterar till kanslichefen. Förutom trevliga kollegor erbjuds du en trygg anställning med goda förmåner.

Om dig
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arkivvetenskap, minst 60 högskolepoäng, samt erfarenhet av att arbeta med informationshantering och arkivering inom offentlig sektor.

Förutom erfarenhet av sedvanliga arkivarieuppgifter ser vi gärna att du har ett stort intresse för digitalisering och nya arbetssätt. Du har god samarbetsförmåga men trivs också med att arbeta självständigt och driva egna processer. Som person känner du igen dig som kommunikativ, noggrann och lyhörd. Det är en stor fördel om du är en person som trivs med att skapa nya kontaktytor och kan kommunicera ditt budskap på ett pedagogiskt sätt.

Om ansökan och kontaktuppgifter
Region Halland samarbetar i denna rekrytering med Adecco. Frågor och svar behandlas av rekryteringskonsult Hanna Bonli via 0736 84 77 73. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 240915.

Varmt välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!