Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Bilvårdstekniker till Svenstigs i Halmstad

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Svenstigs utökar sitt bilvårdscenter i Halmstad! Nu finns en öppen plats för dig med passion för bilvård. Vi söker dig som vill bli en del av ett starkt team med härlig laganda. . Detta är bara början - bli en del av en spännande resa!

Din framtida arbetsgivare
Svenstigs har ör vinnare av Audi Awards ”Dealer of the Year” fyra gånger vilket är en historisk bedrift. Det här lyckas vi med genom att leda och agera genom våra värderingar: Glädje, Ärlighet och Engagemang.
Kulturen är högt prioriterad hos oss och det är mycket viktigt att du delar våra värderingar.

Om företaget
Som medarbetare på Svenstigs erbjuds du en familjär atmosfär, där man sätter kunden i fokus. Här bygger man verksamheten på långsiktiga och starka kundrelationer och ger kunden det bästa bilägandet genom professionell kundservice och trevlig miljö. Läs gärna mer om vilka vi är på www.svenstigs.se

Vad erbjuder rollen?
Dina arbetsuppgifter kommer vara alltifrån enklare rengöring till mer avancerade åtgärder som polering och lackförseglingar. Arbetsplatsen är i fräscha top-of-the-line lokaler Du kommer att få chansen att fördjupa dina kunskaper och lära dig något nytt varje dag. Vi tror på att bästa sättet att nå våra mål är genom samarbete och genuin kundkontakt.

Huvud uppgifter:
* Enklare rengöring
* Tvätt/städ
* Klädseltvätt
* Polering
* Lackskydd/Lackförsegling
* Tvätt och utrustning av nybilsleveranser
* Begagnatrekonditionering
* Montering/demontering skyddsfolie, dekalerVem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av bilvård sedan tidigare, du älskar att noggrant och metodiskt gå igenom alla delar av bilen. För att passa här är du intresserad av att lära nytt. Du är prestigelös och gillar att ta itu med alla uppgifter Du stortrivs i lagarbetet och njuter av att lämna över en bil i perfekt skick.

Krav:
* Flytande svenska i tal & skrift
* Grundläggande datorkunskaper
* B-Körkort med manuell behörighet
* Stort bilintresseÄr detta din perfekta match?
Hos Svenstigs blir du en del av ett team som delar din entusiasm för både bilar och människor. Du har redan erfarenhet av bilvård, och nu är du sugen på att utveckla dina färdigheter ännu mer. Vi värdesätter din energi och ditt utåtriktade sätt - hos oss är samarbetet nyckeln till framgång!

Vill du vara med och skapa magi i varje bil som rullar ut från Svenstigs? Ansök idag och bli en del av Svenstigs bil.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.


Varmt välkommen med din ansökan
Bifoga ditt CV samt några korta rader om varför du är rätt för den här positionen hos Svenstigs. Har du frågor är du välkommen att ringa eller maila mig. Alfred Larsson 070-9644234, alfred.larsson@effektiv.se eller Madeleine Neidert på madeleine@effektiv.se

Sökord
Bilvård, audi, bilrekondition, halmstad,

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du inledningsvis att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget med chans till förlängning/övertag av kund.