Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Maskinoperatör Fagersta

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en viktig del av vårt team som maskinoperatör! Du kommer att få ansvar för drift, omställning och kvalitetskontroller av maskiner. Vi söker någon som är noggrann, strukturerad och har en positiv attityd. Om du älskar att bidra till förbättring, är nyfiken och lägger vikt i kvalitet, då är detta jobbet för dig!

Arbetsuppgifter: På avdelningen arbetar man med processtillverkning och som maskinoperatör kommer du att vara ansvarig för drift och omställning av maskiner, genomföra kvalitetskontroller, utföra operatörsunderhåll, städning och felsökning samt delta i förbättringsarbete. I arbetet ingår det truckkörning samt administration. Arbetstiderna är kontinuerligt 2-skift vilket innebär skifttider fördelat på förmiddag, eftermiddag och helg.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att inkludera:
 • Drift och omställning av maskiner
 • Kvalitetskontroll
 • Truckkörning
 • Administration
 • Bidra till att säkerställa en säker och effektiv arbetsmiljö.
Kvalifikationer: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från industri och gärna även erfarenhet av skiftarbete. Du är noggrann, strukturerad och har lätt för att lära dig nya saker. Att bidra till förbättring, vara nyfiken och ansvarstagande är viktiga egenskaper och du ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För att lyckas i rollen som maskinoperatör hos oss ser vi gärna att du har följande kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet av arbete inom industri eller produktion är meriterande.
 • Grundläggande teknisk förståelse och förmåga att använda olika typer av produktionsutrustning.
 • Förmåga att följa instruktioner noggrant och arbeta i en teammiljö.
 • Truckkort A1, A2 är ett krav.
 • Grundläggande kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Anställningsvillkor:
 • Anställningsform: Visstidsanställning
 • Arbetstid: Heltid.
 • Tillsättning: Så snart som möjligt
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning AB men tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund.

Ansökan och kontaktuppgifter

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Sundell på telefonnummer: 072-254 15 28.

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år. 2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på [www.lernia.se](https://www.lernia.se/).
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett välkänt verkstadsföretag inom den svenska industrisektorn. De levererar högkvalitativa produkter på den internationella marknaden och har byggt sin framgång på ett starkt team av kompetenta och engagerade medarbetare.