Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Industrielektriker sökes till Fagersta PLC

Sista ansökningsdag
16 september 2024 (20 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Fagersta PLC arbetar med felsökning, automation, konstruktion och programmering. Vi är specialister när det kommer till sågverk och vi har olika produkter inom sågverksbranschen som säljs över hela världen. Vi är idag 14 anställda i Fagersta PLC och WoodControl. Vi befinner oss just nu i en expansiv fas och vill utöka personalstyrkan till företaget. Vi har ett dotterbolag som heter WoodControl Technology som arbetar med allt från konstruktion till programmering och du kan läsa mer på www.woodcontrol.tech.


Dina arbetsuppgifter
Som Industrielektriker hos oss får du ett varierande arbete och du kommer i huvudsak arbeta med installation, driftsättning och felsökning inom processen. Du blir en viktig del av underhållsarbetet hos våra kunder där hantering av driftstörningar, ritningsläsning, el-scheman och felsökning på egen hand är vanligt förekommande. Som industrielektriker hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete där du har möjlighet att växa i din roll som elektriker.

Din profil
Vi söker dig som antingen är utbildad industrielektriker eller har en teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot drifttekniker, produktion/el/automation. Vi ser gärna att du har ECY-certifikat med fullgjord lärlingstid.

För att lyckas med jobbet så har du en stark vilja att utvecklas samt att du har ett driv att kunna vara självgående i ditt arbete. En viktig del i din roll är att du kan se helheten i en produktion och att du arbetar förebyggande. Du besitter en god problemlösningsförmåga och har en stark vilja att utvecklas.

Vidare är det viktigt att du behärskar att läsa el-scheman, kan ritningsläsning samt har ett högt säkerhetsmedvetande. Har du erfarenhet av svagström, styr- och reglerteknik och styrsystem (PLC) anses det som meriterande.

Placeringsorten är Fagersta och anställning inleds med en provanställning hos Fagersta PLC.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fagersta PLC med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Tjänsten söker du via Clockworks hemsida, www.clockworkpeople.se, gärna så snart som möjligt men senast 2024-09-17. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Fredrik Öhman på 070-8215330. Varmt välkommen med din ansökan!

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.