Hoppa till innehåll

Teknisk chef till Saint-Gobain Sekurit

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker Saint-Gobain Sekurit en Teknisk chef till produktionssiten i Eslöv. Företagets innovativa glas är komplexa och organisationen arbetar hårt för att säkerställa högsta kvalitet till deras biltillverkande kunder.

Som anställd inom Saint Gobain erbjuds du en mångkulturell och internationell miljö med en öppen företagskultur. Saint Gobain lägger stor vikt vid individuell utveckling och ger utrymme för varje enskild individs kompetens och förmåga för att gemensamt driva verksamheten framåt. Som del av en internationell koncern finns stora möjligheter för en lång karriär - lokalt, nationellt och internationellt.

Arbetsbeskrivning

Som Teknisk chef kommer du att ha en central roll där du tillsammans med ditt team säkerställer att verksamhetens tekniska utveckling, både gällande dagligt underhåll och framtida investeringar, går i linje med företagets mål.

Du erbjuds en övergripande roll där du leder ett kompetent team. För att säkerställa högsta möjliga effektivitet på våra produktionslinjer kommer du att ha ett nära samarbete med process- och produktionschefer som är dina närmsta kolleger. Du har även ansvaret för den tekniska budgeten och fabrikens investeringsplan framåt. Du arbetar med den centrala investeringsgruppen inom SGSI (Saint-Gobain Sekurit International) för kritiska projekt.

I ditt team med direktrapporterande chefer och ingenjörer ansvar ni för underhåll, fastighet, automation, Industry 4.0 och tekniska projekt samt reservdels- och förbrukningslager. Teamet består av sammanlagt ca 25 personer med hög nivå av kompetens inom sina områden, alla med ett starkt driv och en vilja att komma framåt.

I rollen som Teknisk chef rapporterar du till Fabrikschefen. Du har fler kollegor i liknande roller inom företaget och i förlängningen flertalet produktionssiter i Europa där samarbetet sedan tidigare är etablerat och givande.

Matchar du profilen?

Som Teknisk chef vill vi att du har erfarenhet från producerande industri och ledande roller. Du har ett genuint intresse för teknik och människor. Du är van att arbeta med utveckling och i större investeringsprojekt. Du har även erfarenhet av att arbeta i projektform.

Du trivs i en teknisk ledande roll i en producerande miljö och drivs av att skapa förutsättningar till förbättringar och utveckling av såväl företaget som dina kollegor. Du har ett strategiskt tänkande och sedan tidigare kännedom om budget och investeringsprojekt.

Som person är du stabil och trygg, vilket du på bästa sätt förmedlar genom din erfarenhet och kunskap. Du är en beslutfattare som har modet att delegera och avgränsa. Det är ytterst viktigt att du besitter en god förmåga att kommunicera och att du är lyhörd. Ditt ledarskap är coachande och agilt. Självfallet är du en positiv och lösningsorienterad person som tycker om att utmanas.

Förutom ovan önskar vi följande kompetens och kunskap:

  • Några års tidigare erfarenhet av arbete från producerande verksamhet
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från en ledande roll med personalansvar
  • Ingenjörsexamen inom området
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skift
  • Goda kunskaper i Office paketet
  • Kunskaper inom Automotive, WCM, Six Sigma, Lean är meriterande

Tjänsten

Heltid, tillsvidare. Start omgående enligt överenskommelse.

Ort

Eslöv

Kontaktuppgifter och ansökan

Ansöker gör du med CV och personligt brev.

Om du har frågor kring ansökan kan du kontakta Pernilla von Reis – pernilla@zimmermans.se

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser. Observera att vi pga GDPR inte tar emot ansökningar via e-post utan endast via vårt kandidatsystem.

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Tidsplan

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Varmt välkommen!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se