Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som Planning Manager är ditt ansvar att planera huvudprocesserna i produktionen. Detta inkluderar att planera kapacitet och produktion samt göra prognoser och placera order så att lagernivåerna är rätt. Kort sagt, det gör dig till en nyckelaktör i hela produktionsprocessen. Du kommer att behöva planera för framtiden samtidigt som du är i nuet, och gör uppföljningar dagligen, veckovis och månadsvis och planera därefter.

Dessutom kommer din planering att vara den grund som produktionen baseras på, såsom analys och efterfrågan. Detta inkluderar:

• Att identifiera flaskhalsar, jämföra kapacitet och göra produktionsprognos för alla avdelningar.

• Justera kvantiteterna för att kunna producera utefter förändringar (skiftändringar, balanera produkter etc).

Vi använder SAP som kommer att vara ett viktigt verktyg för att hantera masterdata och MRP parametrar i ditt dagliga arbete. Detta innebär också att du kommer bli ett stöd för lokala planerare och hantera kontakten med supportfunktionen om potentiella problem/behov. I rollen som Planning Manager arbetar du tätt tillsammans med teamet som består av 3 personer.

I arbetet ingår att arbeta med kontinuerliga förbättringar genom att identifiera och implementera förändringar i processen för att säkra verksamhetens behov. Att delta i WCM utgör en del i detta.

Din bakgrund

Vi letar efter någon med erfarenhet av produktionsplanering. Du har erfarenhet av att arbeta med SAP och stora volymer, helst i en processindustri. Du har en relevant akademisk bakgrund eller motsvarande arbetserfarenhet inom rätt fält. Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se