Hoppa till innehåll

Studentjobb ICA Kvantum Eslöv

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ICA Kvantum i Eslöv förstärker sin personalpool till hösten!Är du student och vill finansiera dina studier? Då har vi ett ypperligt tillfälle!Vi söker vi dig som är student och ska studera några år framöver på högskola, gärna i Lund med omnejd. Du kommer arbeta extra på en modern butik som satsar på sina anställda.

ICA Kvantum Eslöv hälsar dig välkommen till en riktig mataffär med riktigt bra prisvärda varor och serviceinriktad personal. Butiken fyller varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Som gäst möts du av en fantastiskt fin och välfylld butik.Här handlar du smidigt och nära utan att kompromissa med utbud.Stefan Wieloch driver denna matglada butik med sin serviceinriktade personal. Vill du vara en del av detta fantastiska gäng?

"Vi söker dig som är student och vill ha fasta tider i någon av butikens avdelningar!"Nu söker vi extrapersonal till vår butik. Vi förstärker med studenter till flera avdelningar såsom plock på samtliga avdelningar, kassa, delikatess, kallskänk samt jour.Vi är belagda intill Eslövs stationmed mycketgoda pendlings möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta i ett tajt team och i en aktiv avdelning och hoppas du blir en av oss! Vi arbetar ständigt för att överträffa våra gäster med en spännande och inspirerande avdelning du möts av i entrén till butiken. Vi är bra idag och strävar ständigt att bli ännu bättre!Vi söker dig som vill arbeta några pass i veckan sidan om dina studier.Du och ditt team säkerställer attavdelningen är välfylldoch att det är rent och snyggt i vår butik. Tillsammans med dina kollegor ska du ha fokus på positivt gästbemötande, försäljning och att se till att vi håller högsta kvalitet. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse.Vi kör teamplock 3 dagar i veckan för att arbeta för en hög lägstanivå.

Skriv i din ansökan vilka avdelningar du kan hantera samt göra dig bäst i!

För att passa i någon av dessa tjänsterbehöver du gilla att arbeta i ett högt tempo samt hålla en hög servicenivå. Du drivs av att köpa och sälja varor för att inspirera och överträffa våra gästers förväntningar.

PersonligaegenskaperDu är organiserad och effektiv ochen inkluderande lagspelare.Som person är du glad och positiv och gillar människor. Du ser till att gästen alltid lämnar butiken nöjd!Du är bra på att arbeta effektivt och personligt. Du är trygg i dig själv och är en god kommunikatör.

Du brinner för service och tar ditt jobb på allvar. Du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln och vill fortsätta arbeta under din studietid.

Kvalifikationer

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från ICA eller annan butik i dagligvaruhandeln. Söker du dig till delikatess eller kallskänkser gärna att du arbetat i deltaljhandeln eller restaurangbranschen.Du kommer studera de närmsta åren och ser dig arbeta hos oss under tiden. Vi söker kontinuitet och vill satsa på dig så du får rätt förutsättningar för att trivas och utföra ett gott arbete.Du är noggrann och tummar aldrig på kvaliteten.

Anställningsform

Deltid. Lön enligt avtal.Start till hösten,dag, kväll, helg och jour förekommer. Butikens öppettider är kl 07:00-21:00 alla dagar.

Vårt urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan snarast.

Rekrytering

Tjänsten avser en anställning hos vår kund där Rosénssons Bemanning AB ansvarar för rekryteringen och bemanning.

Rosénssons är företaget som värnar om våra kunder och aldrig tummar på kvaliteten, det lokala företaget med service utan gränser!

EJ ansökningar via mail eller samtal, endast via länken.

Vid frågor, kontakta ann-charlott@rosenssons.com

Vi ser framemot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se