Hoppa till innehÄll

Servicetekniker till framstĂ„ende bolag inom lantbrukssektorn 🚜

Publiceringsdatum
05 april 2024
OmrÄde
Yrkesroll
Typ av anstÀllning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om tjÀnsten

Vi söker nu efter en servicetekniker till vÄr samarbetspartneri Eskilstuna. DetÀr en framstÄende aktör inom lantbrukssektorn som specialiserar sig pÄ import, försÀljning av lantbruksmaskiner och reservdelar samt tillhandahÄller högkvalitativ verkstadsservice. Totalt Àr deomkring 800 anstÀllda spridda över hela Sverige, pÄ sÄ sÀttskapar de skillnad och nu behöver de dig för att stÀrka deras team!HÀr blir du en del av ett större sammanhang dÀr du erbjuds ett varierat arbete som planeras utifrÄn dagens hÀndelser.

TjÀnsten Àr en direktrekrytering vilket innebÀr att rekryteringsprocessen sker genom oss pÄ Wrknest men du kommer anstÀllas direkt hos kund. Vi önskar dÀrför att all kontakt sker via oss pÄ Wrknest.

Dina framtida arbetsuppgifter

I denna mÄngsidiga roll kommer du att arbeta bÄde i verkstaden nÀra kollegoroch ute pÄ fÀltet hoskunder. Dina dagliga uppgifter kommer att variera frÄn enklare service och underhÄll till mer avancerade reparationer och felsökningar pÄ olika typer av lantbruks- och entreprenadmaskiner. Du kommer att arbeta med bÄde planerat underhÄll och akuta reparationer.

  Vi söker dig som

   • Har en fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med tunga fordon
   • Har goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan lĂ€sa schema av dessa
   • Besitter god datavana
   • Innehar lĂ€gstB-körkort
   • Kommunicerar flytande pĂ„ svenska och behĂ€rskar engelska.

  Vid denna rekrytering lĂ€gger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper, dĂ„ de Ă€r avgörande för hur du kommer att lyckas i rollen och företaget. Vi förstĂ„r att man inte kan allting frĂ„n början – men du ska ha en vilja att lĂ€ra dig! DĂ€rför söker vi dig som Ă€r tycker om att utmana dig sjĂ€lv, Ă€r ordningsam, ansvarstagande och en duktig problemlösare!Som person Ă€r du Ă€ven noggrann i ditt arbete och sĂ„klart serviceinriktad i din kontakt med kunder och kollegor.

  Övrig information

  Start:Enligt överenskommelse

  Plats: Eskilstuna

  Omfattning: 100%

  AnstÀllningsform:Tillsvidare med inledande provanstÀllning

  Sök gÀrna sÄ snart som möjligt dÄ vi jobbar med löpande urval.

  I rekryteringsprocessens sista steg ingÄr referenstagning och bakgrundskontroll. DÄ arbetsmiljö och sÀkerhet Àr av högsta prioritet för kunden utförs Àven drogtest innan kontraktsskrivning. Detta utförs pÄ anlÀggningen genom salivprov dÀr ett test som visar positivt för icke receptbelagda narkotikaklassade substanser utgör hinder för anstÀllning.

   Om Wrknest

   PÄ Wrknest gör vi inte som alla andra. Vi tror pÄ att hela tiden vÄga se nya möjligheter och tÀnka nytt. NÀr vi startade var det för att utmana gamla sÀtt att rekrytera pÄ.

   Vi lever i en tid av snabb digital utveckling. Kunskap behöver förnyas kontinuerligt för att vara aktuell. DÀrför gÀller det att kunna stÀlla om snabbt. Det hÀr gör att vi inte enbart tittar pÄ kandidatens CV vid en rekrytering. IstÀllet ser vi till den samlade potentialen och erbjuder individanpassad upskilling. PÄ sÄ vis kan vi snabbt matcha de kunskapsbehov som finns just nu. LÀs mer pÄwww.wrknest.se.

   Ansök nu

   Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se

   Sök jobbet
   Ansök senast
   22 september 2024 (59 dagar kvar)
   Ansök nu

   Denna annons Àr hÀmtad frÄn Platsbanken / arbetsformedlingen.se