Hoppa till innehåll

Metodtekniker med fordonsteknisk bakgrund

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du metodtekniker och har du en fordonsteknisk bakgrund? Då kan detta vara den perfekta möjligheten för dig!

Till vår kund söker vi söker dig som har en djup förståelse för tunga fordon och kan sätta dig in i mekanikerns perspektiv. Som erfaren metodteknik som kommer att arbeta nära skribenter för att identifiera och dokumentera olika metoder. Ditt arbete kommer att vara varierande: en dag skruvar du på en prototyp, och nästa dag korrekturläser du metoder.

Vår kund är en global ledare inom tillverkning av entreprenadmaskiner av högsta kvalitet. Med över 14 000 anställda är de en av de största aktörerna i branschen. Deras omfattande produktprogram, med tillverkning, service och support världen över, säkerställer att de har rätt maskin och lösning för varje arbetsuppgift. De erbjuder en global arbetsplats som drivs av omsorg för människor med olika bakgrunder, och där du har obegränsade möjligheter att växa och utveckla dina färdigheter.

Arbetsuppgifter:

Som metodtekniker hos eftermarknaden kommer du att identifiera behov av specifikationer, genomföra metodstudier, verifiera underhållsgranskningar och identifiera behov av specialverktyg. Du kommer också att samla data och bedöma teknisk tid för olika arbetsmoment, identifiera initiala reservdelsbehov och arbeta med FMEA inom ditt kompetensområde. Rollen innebär många kontaktytor där du kommer att vara en nyckelperson för frågor och lösningar.

Du kommer även att:

  • Bidra med tekniska lösningar som höjer underhållsmöjligheterna för maskiner ochsystem
  • Ha löpande kontakt med företagets intressenter
  • Hålla dig uppdaterad om olika lagkrav

Vi söker dig som:

  • Har arbetslivserfarenhet som mekaniker, inom tunga fordon, som servicetekniker, produktionstekniker eller liknande
  • Har förmåga att förstå och läsa av 3D- och 2D-ritningar
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Erfarenhet av CAD är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att rätt person för denna roll har utmärkta systematiska färdigheter, ett starkt fordonsintresse och tycker om att arbeta praktiskt. Du är även pedagogisk och noggrann i ditt arbete.

Vårt erbjudande:

På Technogarden strävar vi efter att skapa samhörighet och teamkänsla bland våra medarbetare, trots det geografiska avståndet som kan uppstå när våra konsulter arbetar på olika uppdrag. Vi sätter våra medarbetare i fokus och arbetar aktivt för att du skall känna dig som en ”Technogardare” redan från dag ett.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Technogarden hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet. Vilka egenskaper som efterfrågas kan variera mellan kundföretagen. Gemensamt är dock att man gärna ser ansvarsfullhet, självständighet, drivkraft och förmågan till ett gott samarbete i arbetsgruppen som goda egenskaper.

Vi är under tillväxt och på vår fortsatta resa kommer flera spännande möjligheter och utmaningar. Din utveckling ligger därför lika mycket i dina egna händer som i våra. Som konsult hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med goda villkor och ett glatt gäng av kollegor, stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och verksamheten i stort.

Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan!

Om du har ytterligare frågor får du gärna kontakta Dario Villaman +46 70 601 79 96 alt. dario.villaman@technogarden.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
01 januari 2025 (158 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se