Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Support Engineer till Bolag inom Fordonsindustrin!

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du tekniskt kunnig och brinner för att ge förstklassig support? Som Support Engineer för reservdelar får du en unik möjlighet att bli en nyckelspelare i vår kunds organisation. Du kommer att arbeta med ett brett spektrum av maskiner och modeller, vilket ger dig en djup förståelse för våra innovativa produkter inom byggutrustning. Om du är lösningsorienterad och vill vara en del av ett dynamiskt team där ditt arbete verkligen gör skillnad, då är denna roll perfekt för dig!

Om tjänsten
Som support engineer för reservdelar kommer du att ge effektiv och snabb support till regioner och interna funktioner. Detta innebär att arbeta i ärendehanteringssystem och agera på förfrågningar. Du kommer att täcka flera olika maskiner och modeller och därmed ha möjlighet att förbättra din förståelse för en rad produkter och funktioner inom byggutrustning. Att skapa, uppdatera och ta bort reservdelar kommer att vara en del av ditt dagliga arbete och du kommer att lära dig hur man tolkar kundbehov och anpassar reservdelserbjudande därefter.

Du kommer att fånga upp feedback från marknaden och omvandla den till kontinuerligt förbättringsarbete, som du sedan överlämnar till interna avdelningar för förbättringar och utveckling. Detta är också en del av rollen som support engineer.

Du kommer att arbeta i ett högpresterande team med lång erfarenhet av eftermarknadsdelar. Här är de kundfokuserade och strävar alltid efter att förbättra arbetet. I rollen blir du del av ett härligt gäng som stöttar varandra och har roligt. De letar aktivt efter lösningar som förbättrar kunders verksamhet. Att vara öppensinnade och dela vår kunskap är en del av kulturen. Att ansluta hit innebär också att du ansluter till några av de skarpaste hjärnorna i branschen. Här strävar de efter en mångfaldig och inkluderande arbetsmiljö där du kan vara ditt sanna unika jag varje dag. De är passionerade för att dela idéer, upptäcka olika perspektiv och nya kulturer.

Arbetsuppgifter
  • Ge effektiv och snabb support till regioner och interna funktioner genom att arbeta i ärendehanteringssystemet och agera på förfrågningar.
  • Arbeta med flera olika maskiner och modeller för att förbättra förståelsen för en rad produkter och funktioner inom byggutrustning.
  • Skapa, uppdatera och ta bort reservdelar som en del av det dagliga arbetet.
  • Tolka kundbehov och anpassa reservdelserbjudandet därefter.
Vi söker dig som
  • Tycker om att lära dig och arbeta i diverse IT-system.
  • Har en universitetsexamen i ingenjörsvetenskap eller liknande arbetslivserfarenheter med teknisk kunskap och/eller erfarenhet.
  • Kommunicerar lätt på engelska, både i tal och skrift, eftersom det är det globala språket för både fysiska och virtuella miljöer.
Vi tror att du är nyfiken, öppensinnad och målinriktad. Du har ett kund fokuserat tankesätt och har ett intresse av att stödja andra. Du har goda kommunikationsfärdigheter, är uthållig och har struktur för att hantera ditt dagliga arbete, eftersom rollen hanterar flera ärenden samtidigt.

Här arbetar du i en global och mångfaldig miljö och du tycker om samarbete, har kulturell medvetenhet och ser styrkorna i människors olikheter.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden.

Övrig info
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter sommaren
  • Placering: Eskilstuna
  • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om Friday
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 november 2024 (115 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?