Hoppa till innehåll
SSI Schäfer logotyp

Automationsspecialist SSI Schäfer

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du erfaren inom industri, installation och underhåll och söker nya utmaningar? Vi söker nu en specialist med gedigen kunskap inom automation till SSI Schäfers team på Coops nya logistikterminal i Eskilstuna. Vi söker dig med senior erfarenhet inom branschen som kan stödja och utveckla dina kollegor inom automationslösningar.

Om rollen

Du blir en del av ett produktionsteam där du spelar en central roll i det dagliga arbetet. Som specialist kommer du att bidra till att utbilda och säkerställa att dina kollegor har den kompetens som krävs för att förstå, felsöka och reparera produkterna. Du förväntas även delta aktivt i justering av maskiner, felsökning samt installation och montering av både mekaniska och elektroniska komponenter. Arbetet innebär både självständiga uppgifter med stort fokus på problemlösning samt samarbete med övrig produktionspersonal. Rollen kräver att du kan arbeta i högt tempo med noggrannhet och har en stark vilja att utvecklas tillsammans med företaget.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har flera års erfarenhet inom automation och gärna en relevant utbildning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är engagerad, driven och har hög arbetsmoral. Du är en social lagspelare med god förmåga att samarbeta.

Vi ser att du har följande kvalifikationer:
  • God erfarenhet av systematisk felsökning
  • Erfarenhet inom industriteknisk felsökning av maskiner och produktionsutrustning
  • Erfarenhet av maskinelektriska och mekaniska reparationsarbeten
  • AL - Auktorisation lågspänning är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
Detta är en direktrekrytering där Lernia ansvarar för rekryteringsprocessen.

Urval sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Skicka in din ansökan redan idag!
SSI Schäfer logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.