Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Andon/Teamledare | Eskilstuna

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete i en industrimiljö? Då är det dig vi letar efter! Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I tjänsten som teamledare är huvudmålet att leverera varor till butik enligt vår kunds logistikmål. Du kommer att agera försteman till gruppcheferna coacha och utbilda nya medarbetare samt leda och fördela den dagliga driften.

Ansvarsområden
  • Planera den dagliga driften
  • Stötta och coacha dina medarbetare
  • Arbetsmiljöansvar där du rapporterar till gruppchef
  • Förbättringsarbete inom effektivitet och utveckling
Om dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, gärna inom logistik. Vidare ser vi att du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Du ska ha IT-vana och vara bekväm att använda eller lära dig nya system.

Vi ser gärna att du har ett intresse av att fortsätta utvecklas inom ledarskap där målet kan vara att bli en framtida gruppchef. Du drivs av att tillsammans med ditt team arbeta efter uppsatta mål. Det krävs att man är stresstålig och kan anpassa tempot efter arbetsbelastningen då den varierar från dag till dag. I övrigt sprider du härlig energi och är en god lyssnare.

Övrigt

Anställningsform: Konsultuppdrag
Placeringsort: Eskilstuna.
Tillsättning: Omgående eller enligt ÖK.
Arbetstider: 3-skift

Information

Vi tar emot ansökningar löpande så tveka inte med att registrera ditt CV och Personligt brev redan idag! Kontakta rekryterare Emelie Horn om du har frågor på Filip.Andersson3@Lernia.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.