Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil söker en löne- och ekonomiadministratör

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Landrins Bil växer och nu söker vi en löne- och ekonomiadministratör till vår ekonomiavdelning på huvudkontoret i Eskilstuna. Vi söker dig som vill kombinera ditt engagemang och din känsla för service. Här får du en tjänst som jobbar enligt Landrins Bils vision "Nöjd Kund".

Om tjänsten

I rollen som Löne- och ekonomiadministratör kommer du i huvudsak att hantera hela löneprocessen för våra medarbetare i bolaget. Detta inkluderar allt från lönekörningar och rapporteringar till att vara kontaktperson för medarbetarnas frågor kring lön. Det förekommer även vissa arbetsuppgifter inom löpande redovisning . Du kommer att arbeta i team tillsammans med löneansvarig. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
 • Support kring tid- och avvikelserapportering
 • Registrering av nyanställningar, löneunderlag och avslut
 • Hantera och administrera frånvaro, reseräkningar, utlägg, semesterskulder, premielöner, provision, pension och tjänstebilar.
 • Bokföring av löner samt avstämning av konton.
 • Supportera bolagets chefer och medarbetare i lönerelaterade frågor.
 • Tolkning av lagar och kollektivavtal .
 • Rapportering till externa parter, såsom Skatteverket, Collectum och Fora.
 • Stödja ekonomiavdelningen med rapporter inför månads- och årsbokslut.
 • Ta fram statistik och rapporter samt arbeta med personaladministration.
 • Löpande underhåll av system, kontinuerligt delta i förbättringar och effektivisering inom området.
 • Arbete med viss löpande redovisning.
Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande jobb i en organisation i tillväxt. Du kommer att ingå i en central ekonomiavdelning på tolv personer, varav två personer inom lön. Du kommer att rapportera till ekonomichefen och vara placerad i Eskilstuna. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid/dagtid.

Landrins Bil värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag , förmånscykel och företagshälsovård. Vi är kollektivavtalsanslutna med tjänstepension.

Din profil

Vi söker dig som har relevant erfarenhet av löne- och ekonomiadministration och som är van att arbeta självständigt med hög grad av ansvar. Du är en noggrann och engagerad person som trivs i en miljö där kvalitet och initiativtagande värderas högt. Du har en utmärkt förmåga att organisera ditt arbete och fullfölja det enligt tidsplan. Du har en prestigelöshet som ständigt hjälper dig framåt samt att du på ett professionellt sätt respekterar andras integritet. Med dessa personliga egenskaper blir du en viktig del av vårt tjänstemannateam på vårt huvudkontor i Eskilstuna.

Kvalifikationer
 • Vi ser att du som söker har lönebakgrund med erfarenhet av ekonomiadministration.
 • God datorvana och känner dig trygg att hantera Office-paketet.
 • Van att tolka kollektivavtal
 • Obehindrad muntlig och skriftlig kommunikation på svenska.
 • Meriterande om du har arbetat i lönesystemet AGDA.
Ansökan

Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast 2024-06-17. Frågor angående tjänsten besvaras av Ekonomichef Karin Jonsson via mejl till karin.jonsson@landrinsbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik ,Lund, Älmhult och Hässleholm. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi 330 anställda och omsätter ca 1,6 miljarder. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet. Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.