Hoppa till innehåll
Landrins Bil AB logotyp

Landrins Bil Eskilstuna söker Fordonstekniker-Personbilar

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Trivs du med att arbeta i team, ha roligt på jobbet och värdesätter en engagerad och teamorienterad organisation? Kom till Landrins Bil i Eskilstuna och bli en del av vår nysatsning mot att bli branschens bästa servicemarknad. Vi söker nu fordonstekniker som tillsammans arbetar för att överträffa våra kunders förväntningar och erbjuder ett spännande arbete med marknadsledande produkter i en familjeägd organisation.

Om Tjänsten

Som fordonstekniker på hos oss på Landrins Bil kommer du att ingå i ett kompetent och serviceinriktat team och jobba med service- och reparationer av Nissan personbilar Tillsammans med dina kollegor har du mål att skapa goda resultat, uppfylla fastställda mål och nå en hög kundtillfredsställelse. genom att jobba mot vår vision "nöjd kund".

Placeringsort är Eskilstuna och tjänsten avser heltid. Vi erbjuder tillsvidare anställning och kan tillämpa provanställning. Lönen är fast månadslön med prestationsbaserad bonus.

Din bakgrund

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och samtidigt fordonsintresserad. Som person är du noggrann, ansvarstagande och serviceinriktad. Det är viktigt att du trivs med att jobba i arbetslag och besitter bra samarbetsförmåga. Du har fordonsteknisk utbildning och gärna ett par års erfarenhet från branschen. B-körkort är ett krav. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning.

Säkra din karriär i en föränderlig värd

Bilbranschen genomgår den största transformationen på över 100 år och rollen innebär ett spännande arbete med en organisation i tillväxt. Vi erbjuder löpande utbildningar i rollen tillsammans med våra generalagenter, för att följa branschens utveckling och kundernas framtida önskemål. Vi värdesätter hög medarbetarnöjdhet och främjar god hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension.

Ansökan

Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt, senast 2024-08-11. Frågor angående tjänsten besvaras via e-post av verkstadschef daniel.p.pettersson@landrinsbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Landrins Bil

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968. Vi finns i Sundsvall, Avesta, Västerås, Eskilstuna, Vimmerby, Västervik , Lund, Hässleholm och Älmhult. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar samt fritidsfordon. I bolaget är vi ca. 350 anställda och omsätter ca 1,8 miljarder.

Landrins Bil är en arbetsplats där vi uppskattar när hjulen snurrar snabbt och att vi alla gör den resan som ett stort team. Vi är brokig skara yrkesgrupper, alla med sin specifika kompetens. Det är något som vi värderar högt och som vi vet skapar en unik helhet som ger våra kunder bästa tänkbara service, kunskap och bemötande i sitt bilägande. Tillsammans arbetar vi mot morgondagens hållbara mobilitet- för våra kunder, medarbetare och vår planet.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.
Landrins Bil AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Landrins Bil är ett familjeägt företag som grundades 1968 i Avesta. Idag finns vi i Avesta, Eskilstuna, Lund, Sundsvall, Vimmerby, Västervik och Västerås. Vi säljer och servar personbilar, transportbilar, lastbilar och fritidsfordon. I bolaget är vi idag ca. 300 anställda

Genom lokal närvaro, förståelse och kunskap hjälper Landrins Bil människor med allt som rör deras fordon - allt från serviceavtal till bilvård.

Besök gärna vår hemsida www.landrinsbil.se för mer information om oss.