Hoppa till innehåll
Riddermark Bil Produktion logotyp

Mekaniker/Felsökare Produktionsenheten - S...

Publiceringsdatum
16 juni 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Riddermark Bil är Sveriges största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar. Idag består bolaget av ca 500 medarbetare i Sverige. Här är gemenskap, en familjär atmosfär och möjligheten till personlig utveckling viktiga delar trots bolagets storlek. Nu utökar vi vårt verkstadsteam ytterligare och söker därför drivna lagspelare till vår produktionsanläggning.

Vi söker dig som gillar högt tempo och teamwork. Du har ett sinne för detaljer och gillar att slå rekord. Vi gillar förändringar så om du är nyfiken och triggas av utmaninga kommer du att trivas hos oss. Din inställning och vilja att utvecklas värderas högt.

Om tjänsten

Du kommer ingå i vårt verkstadsteam där alla våra interna bilar med behov av felsökning och reparation passerar innan bilen skickas vidare till försäljning. I rollens ser vi en person som lätt för att samarbeta med andra men är samtidigt självständig och kan ta egna initiativ för att lösa problem. Du har rätt inställning och en vilja att lära.

Ett krav är att du har B-körkort och erfarenhet som bilmekaniker på minst 1-2år.

Kvalifikationer
  • Grundläggande krav 5 års erfarenhet av arbete i liknande roll med felsökningar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Utbildad inom bilglas (meriterande)
  • Mastertekniker inom något bilmärke (meritrande)
  • Tidigare erfarenhet från märkesverkstad
  • Felsöknings-/reparationsvan
  • Fordonselektronik
Ansökan

Vi ser gärna att du ansöker omgående då vi arbetar löpande med intervjuer.

Ort: Strängnäs, helt nybyggd toppmodern verkstad längs E20.

https://www.kilenkrysset.se/kilenkrysset-ab-bygger-storskalig-produktionsanlaggning-at-riddermark-bil-ab-biskopskvarn-strangnas-kommun
Riddermark Bil Produktion logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 600 anställda fördelade på 14 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden driva vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder. Riddermark bil är ett utav Sveriges mest expansiva företag, den självklara marknadsplatsen för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra under.