Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Rekarne Finansutveckling är ett utvecklingsbolag med syfte att tillhandahålla IT-lösningar speciellt utvecklade för finansiella verksamheter. Vår produkt-utveckling bygger på de gemensamma behoven som våra kunder har och vi ägs till hälften av Sparbanken Rekarne AB och Viaduct AB.

Läs mer om oss på   www.finansutveckling.se Våra tjänster efterfrågas, därför söker vi nu en:

Utvecklingsansvarig
- med god systemförståelse Vi är ett IT-bolag som bygger systemstöd och erbjuder IT-lösningar till verksamheter inom finansbranschen. Trivs du liksom vi andra att  ständigt arbeta med utveckling  -  av dig själv, av vår verksamhet och våra produkter  –  då kan du vara vår nya medarbetare.

Vi är  ett litet team  som  arbetar nära våra kunder,  det  krävs att du har stor förståelse och kunskap inom IT och är bra på att kommunicera med människor.  Det är du som kommer att vara vår  länk mellan användarna och utvecklarna och som är ansvarig för utvecklingen av våra systemstöd och vår teknik.  Vi är det lilla företaget med många kunder och starka ägare.

Vi som idag arbetar på  Finansutveckling  är det  lilla teamet  som arbetar tillsammans. Det innebär att vi  ställer upp för varandra  och  skapar glädje tillsammans.  Hos oss behandlar vi alla med respekt, ödmjukhet och förståelse.
Vi är  alla införstådda med hela vår affär och vårt nära samarbete med kunden har stor betydelse för vår utveckling.  Du kommer att ha  daglig kontakt med våra kunder,  därför är  din förmåga att skapa relationer och att kommunicera viktig för oss.  Det viktigaste är att du passar in i teamet där din personlighet, vilja och nyfikenhet är av stor betydelse. I rollen som  ”Utvecklingsansvarig”  behöver du kunna arbeta  självständigt  och  strukturerat,  ha  egen drivkraft,  teknisk erfarenhet  samt vara  affärsmässig.

Som person kan du göra  prioriteringar,  samtidigt ha ett  helikopterperspektiv  och plocka fram det  mest väsentliga från ett kundönskemål och kravställning.
Du kommer även att vara den som  håller i både möten/workshops  eller  utbildningar. För att lyckas i rollen som  ”Utvecklingsansvarig”  behöver du ha  förmågan att driva projekt framåt,  fånga upp idéer  och  kvalitetssäkra  själva utvecklingen.

Du kommer i din roll att vara  operativ  samtidigt får du inte tappa det långsiktiga perspektivet  –  vad är det som skapar verksamhetsutveckling och hur gör vi det med vårt systemstöd?
Det kräver stort  kundfokus  och ett  intresse och en entusiasm för teknik.  Du bygger dina interna och externa relationer genom att ge service och leverera smarta lösningar. Låter det här som det triggar dig att bli en kollega till oss?
Har du funderingar eller frågor, ring till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Best Bemanning & Rekrytering på telefon 070-618 06 75.
Din CV och ditt personliga brev vill vi ha senast den 11/8 2024. Start blir så snart vi har funnit rätt person för uppdraget, så sök redan idag!




Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se