Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior projektingenjör till Novotek!

Publiceringsdatum
13 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Gör entré som junior projektingenjör hos Europas ledande leverantör för industriell IT, Novotek! Som junior projektingenjör hos Novotek får du möjligheten att komma in i spännande projekt som syftar till att digitalisera industrin genom att programmera och konfigurera väl beprövade produkter. Med många utvecklingsmöjligheter har du kontrollen över din egen karriär! Sök nu - urvalet pågår!Om tjänsten

Novotek är ett svenskt bolag med huvudkontor i Nordöstra Malmö - här skapas innovativa integrationslösningar för industriell IT. Novoteks portfolio är bred eftersom de är verksamma inom flera olika branscher så som energi, vatten, metall samt livsmedelsindustrin och är sedan många år distributör av världsledande programvaror.

Att Novotek är en platt organisation är ingen floskel, koncernchefen sitter i Sverige så om du vill bolla en idé så är det bara ett telefonsamtal bort! Har du en fantastisk talang för att leda projekt, ett sinne för affärer eller vill du specialisera dig? Berätta det! Novotek vill vara en naturlig del av din kompetensutveckling och är noga med att lägga en utvecklingsplan för varje medarbetare.

Som Junior projektingenjör kommer du få en gedigen introduktion redan från start genom att få ingå i olika projekt som Novotek har igång just nu med sina kunder.

Fredrik, nuvarande Industrial IT Solutions Architect, berättar om sin vardag som junior i IT-teamet nedan:

"Jag har till stor del fått fria tyglar, även om jag har fått mycket bra stöd i början, så är det jag som programmerat hela strukturen för mitt projekt! Ingen dag liknar den andra, jag besöker anläggningar, utvecklar och nästa vecka håller jag en utbildning i Norge - det är väldigt blandade arbetsuppgifter och det finns många vägar att gå! Vill jag specialisera mig inom något eller lära mig något nytt, går det alltid att lösa.”

Du erbjuds

 • Möjlighet till flexibla arbetstider!
 • En utvecklande arbetsmiljö där du får möjlighet att styra din karriär dit du vill!


Arbetsuppgifter
 • Genomföra effektivitets och optimeringslösningar för industriella processer tillsammans i projekt
 • Konfigurera och programmera mjuk och hårdvara för skräddarsydda IOT lösningar


Kvalifikationer
 • Har en nyligen avslutad eftergymnasial högskole- eller universitetsutbildning inom tekniskt relevant område
 • Har tidigare erfarenhet av att hantera processdata, förslagsvis från ett sommarjobb eller deltidsjobb
 • Är tekniskt intresserad
 • Kan programmera i Java alternativt andra språk
 • Är obehindrad i svenska och engelska i både tal och skrift, då du kommer att kommunicera dagligen på båda språken

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Problemlösare
 • Strukturerad
 • Nätverkande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se