Hoppa till innehåll
Sundolitt logotyp

Maskinoperatör

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en maskinoperatör med truckkort!
I rollen som maskinoperatör arbetar du huvudsakligen med processövervakning. I det dagliga arbetet ingår även övrigt industriarbete och truckkörning. Viktigt för tjänsten är att du har ett intresse och en fallenhet för denna typ av arbete. Du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning och gott resultat i ditt arbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
* Processövervakning i linjearbete
* Lagerarbete inkl lastning och lossning
* Daglig drift och tillsyn av utrustning
* Säkerhet och arbetsmiljö
* Operatörsunderhåll
* Registreringar av produktionsdata

Vi söker
Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet inom tillverkningsindustrin samt god teknisk förståelse. Som person är du ansvarstagande, pålitlig och arbetsam.

Du värdesätter kvalitet och säkerhet samt bidrar till glädje på din arbetsplats. Vidare har du intresse för maskiner och tycker om att arbeta med rutinbaserade arbetsmoment. Du är mycket trygg i att kommunicera på såväl svenska som engelska - i tal och skrift.

Du har B-körkort, truckkort (B) och mycket god truckvana samt tidigare erfarenhet inom liknande arbete. Du är van vid att arbeta i system, rapportera produktionsdata och är tekniskt kunnig. Liftutbildning är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en chans att jobba i ett marknadsledande företag. Du kommer ingå i ett bolag som med stort engagemang och stolthet driver verksamheten framåt. Du får ett omväxlande arbete med en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett trevligt team och har goda chanser till utveckling inom rollen.

Om tjänsten
Ort: Enköping, med viss tid förlagd på annan ort.
Omfattning: 100%
Sista ansökningsdag: Löpande urval

Ansökan
Kontakt: För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Blomdahl, produktionschef på mail fredrik.blomdahl@sundolitt.com.

Om oss
Sundolitt AB ingår i Sundekoncernen som är ett av Nordens ledande företag inom isoleringsindustrin.
Vi tillverkar isoleringsprodukter för bygg och anläggning samt olika förpackningslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Vårgårda med lager och tillverkning i Vårgårda och Enköping.
Totalt är vi ca 60 anställda och omsätter ca 400 MSEK.


Sundolitt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sundolitt AB ingår i Sundekoncernen som är ett av Nordens ledande företag inom isoleringsindustrin. Vi tillverkar isoleringsprodukter för bygg och anläggning samt olika förpackningslösningar. Vårt huvudkontor ligger i Vårgårda med lager och tillverkning i Vårgårda och Enköping. Totalt är vi ca 60 anställda och omsätter ca 400 MSEK.