Hoppa till innehåll

Butiksäljare Gårdsbutik på KRAV-gård

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att dela med dig av entusiasmen över detta och skapa en mysig cafémiljö med hembakta bakverk och smörgåsar och lättare måltider. Du får gärna kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.

Vi ser gärna att du har jobbat med mat i ex restaurangbranschen och är van att ha högt tempo och mycket hög servicenivå till kunder och dessutom är bra på att sälja det du brinner för.

Det är ett fysiskt tungt arbete i emellanåt då mejerivaror och kött skall fyllas upp i butiken därför bör du ha god fysik för den typen av arbete.

Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt. Vi har för närvarande utegrisar, tackor med lamm, nöt, både kött-och mjölkkor, höns, ankor och hästar. Vi säljer allt gården producerar; kött, mejeri, chark och grönsaker efter säsong. Vi har ett eget gårdsmejeri och gårdscharkuteri. Vi säljer främst direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar.

Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser!

Gårdsbutiken är öppen varje helg (och även fredagar men det har vi bemanning för med vår heltidspersonal) och är belägen i Örsundsbro (1 h körväg från Stockholm, 30 min från Uppsala, 25 min från Enköping). Vi tror att du bor i närområdet och har körkort. Förutom arbete i gårdsbutiken under öppettider kan vi komma att behöva extra utkörning av beställda varor till olika REKO-ringar i Uppsala och Stockholm.

Tjänsten innebär arbete två helger i månaden med möjlighet till mer vid särskilda evenemang på eller i anslutning till gården.

Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och att sälja ligger i din natur. Du gillar att ge service till kunder och har känsla för hur man gör snyggt i en butik och hur man presenterar varor.

Tjänsten är en deltid och schemalagd varannan helg. Våra öppettider i gårdsbutiken är 11-16 alla lördagar och söndagar samt även på fredagar 11 - 18

Arbetsplatsen är rökfri.

Vi är för övrigt ca 25 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi har en ambition att vara bäst!

Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis sen så bokar vi en träff

Läs mer om oss på vår hemsida www.restagard.se, på vår Facebooksida "Resta Gård" eller på vår instagram @restagard

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se