Hoppa till innehåll
Mälarlaser AB logotyp

CNC-OPERATÖR Fräs , laser , vatten hos Mälarlaser AB

Publiceringsdatum
29 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Anders Vilén
Email
CNC-OPERATÖR hos Mälarlaser AB

Vi söker en engagerad och erfaren CNC-operatör till vår verkstad i
Enköping. Som CNC-operatör hos Mälarlaser kommer du i huvudsak jobba med
3-axliga fräsmaskiner och svarvning.

Mälarlaser AB grundades 1994 och har sitt säte i centrala Enköping. Vår ursprungliga affärside är att tillhandahålla laser- och vattenskurna detaljer till rätt kvalité och pris. Affärsidén har därefter utökats till att även gälla bockning, fräsning, svarvning med mera. Idag är vi 18 anställda på Mälarlaser och jobbar uteslutande med legotillverkning. Hos oss får du styrkan, tryggheten och resurserna hos en koncern, kombinerat med den sammanhållning och trivsamhet som oftast finns hos ett mindre företag. Tjänsten är heltid med placering i
Enköping med omgående start.

Arbetsuppgifter

Som CNC-operatör hos Mälarlaser arbetar du med följande:
  • 3-axlig fräsning: Utföra precisionsbearbetning av olika material, från prototyper till mindre serietillverkning. Arbete med främst Heidenhein styrsystem.
  • Ritningsläsning: Förstå och tolka ritningar för att säkerställa korrekt inställning och bearbetning enligt specificerade krav.
  • CAD/CAM-programmering: Vi använder CAD-program för att skapa och redigera 3D-modeller samt CAM-programmering för att generera CNC-program för maskinbearbetning.
  • Kvalitetskontroll: Kontrollera bearbetade detaljer för att säkerställa överensstämmelse med företagets kvalitetsstandarder. Ta hand om arbetsplatsen, maskiner och utrustning.

Dina egenskaper
Vi söker dig som trivs att arbeta i en verkstadsmiljö med varierande arbetsuppgifter. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. För att passa i rollen ska du vara en strukturerad och noggrann person med känsla för kvalitet. Med rätt person och inställning finns möjlighet att utvecklas inom rollen och ta mer ansvar i verkstaden.

Övrigt
Söker även operatörer till laser och vattenskär maskiner.
Tjänst: Heltid
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Omgående start
Jobbtyp: Heltid
Mälarlaser AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren