Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Nu söker vi en operativ ledare

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta som operativ ledare? Vill du vara med på en förändringsresa? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill kliva in i en operativ ledarroll inom ett lager i västra Uppland! Ditt team består av 6 teamledare som samtliga leder sina respektive team med stöttning från dig. Som ledare behöver du både kunna driva det operativa arbetet såväl som ta hand om din personal med medarbetarsamtal och andra personalrelaterade uppgifter. Detta är en operativt roll där du är på golvet i verksamheten med dina medarbetare.
För att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt behöver du en god teknisk förståelse. Detta då arbetet organiseras i orderhanteringssystemet.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • Minst tre års ledarerfarenhet med personalansvar
  • Erfarenhet av arbete inom e-handel och/eller produktionsmiljö med logistiska flöden
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Systemkunnig och/eller tekniskt intresserad
Personliga egenskaper
I den här tjänsten kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper. För att passa i den här tjänsten är du prestigelös nog att hjälpa till i den operativa driften, samtidigt som du är en trygg chef för din grupp. Som ledare är du en viktig förebild och lever som du lär samt uppmuntrar ditt team att följa dig. I en produktionsmiljö som ständigt är i utveckling och rörelse behöver du vara skicklig på att leda personal och processer framåt. Du kommer att hamna i en miljö där tempot stundtals är väldigt högt, så det krävs att du kan hålla huvudet kallt och jobba framåt snabbt. För att kunna utföra ditt jobb på bästa sätt behöver du en god teknisk förståelse. Detta då hela lagret organiseras i ett omfattande orderhanteringssystemet. Men du behöver även viss förståelse och intresse för själva maskinerna inne på lagret.

Vi erbjuder dig:
  • Utveckling av ditt ledarskap
  • Att vara en del av utvecklandet av ett framgångsrikt företag
  • En stark "vi" känsla
  • Roligt på jobbet!
Omfattning: Anställningen inleds med en 6 månaders anställning hos Lernia, för rätt person finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Arbetstider: Ständig dag, Ständig kväll, ständig helg dagtid (tors-sön)(Ej skift- man ingår i ett av passen)

Övrigt: Då det är tillträde omgående behöver vi din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum

Information
Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så sök gärna tjänsten idag!
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos kunden hela perioden. Vid frågor är du välkommen att ringa Ida Larsson 072-205 19 01 eller ida.larsson2@lernia.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.