Hoppa till innehåll
Granitor Electro logotyp

Serviceelektriker till Enköping, Granitor Electro

Publiceringsdatum
02 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.Vi behöver bli fler som jobbar med elektrifiering och klimatsmarta lösningar. Hos oss på Granitor Electro blir du en del av ett välfungerande team med bra kollegor, stark familjekänsla och en stabil och trygg miljö att utvecklas i. Gör positiv skillnad och följ med på vår utvecklingsresa.

Som serviceelektriker hos oss arbetar du självständigt och med varierande arbetsuppgifter. Projekten varierar mellan allt från industri till uppdrag åt privatpersoner. Som service elektriker är dina främsta arbetsuppgifter är att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar. Då vi är ett starkt team med både lång erfarenhet och nyfiket lärande kan vi fördela uppgifter sinsemellan.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta självständigt som service elektriker. Du har erfarenhet inom, och grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer. Felsökning och driftsättning. Du tycker om att arbeta självständigt och resultatinriktat.

På Granitor arbetar vi tillsammans - därför är det viktigt att du även har god förmåga att samarbeta med andra och ser värdet i att bygga goda relationer. Som person är du självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete. Vi ser även att du är social, utåtriktad och har ett gott kundbemötande då stora delar av arbetet utförs på plats hos våra kunder.

Vi söker dig som har
  • Flera års erfarenhet som service elektriker
  • Ecy certifikat eller motsvarande bevisad erfarenhet
  • B-körkort är ett krav
  • Mycket god kommunikativ förmåga/flytande svenska i tal och skrift
Resor kan förekomma i arbetet då vi arbetar både lokalt och på närliggande orter.

När du börjar hos oss kommer du att få en bra introduktion som vi är stolta över. Förutom att du får branschens bästa kollegor så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag.Vi erbjuder bland annat:
  • Tillgång till vår förmånsportal (Benify) med friskvård och andra förmåner och rabatter hos olika flera olika aktörer
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag och kompetenta kollegor.
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension och även extra skydd vid sjukdom, samt möjlighet till att teckna en kompletterande sjukvårdsgruppförsäkring.
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
Vill du veta mer?
Läs mer om rollen som elektriker hos oss, klicka på länken här
Serviceelektriker - Granitor

Ansökan Då urval sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan omgående. Välkommen!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens största elteknikföretag. Vårt fokus ligger på entreprenad- och servicetjänster inom fastighet, industri och infrastruktur. Vi är en del av Granitor-gruppen, en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och underhåll samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Granitor-gruppen har omkring 4500 anställda och omsättningen under 2022 var 9,7 miljarder kronor.
Granitor Electro logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll. Vi är stolta att som en del Granitor företagsgrupp kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.