Hoppa till innehåll

Conelement söker en teknisk projektsäljare till Enköping

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Conelement AB är tillverkare av prefabricerade betongelement. Vi tillverkar och levererar prefabricerade betongelement till den professionella byggmarknaden. Vi vänder oss i första hand till bostadsmarknaden men har även ett produktsortiment som passar andra byggnadstyper. Vår fabriks placering i Enköping är optimal för att nå Stockholm och Mälardalen med korta transporter vilket är både kostnadseffektivt och bra ur miljösynpunkt.

Vår affärsidé är att genom hög närvaro och engagemang, kostnadseffektivt projektleda och utveckla kundanpassade lösningar med prefabricerade betongelement

Vår ambition är att med innovativa lösningar bidra till minskad klimatpåverkan, ökad beständighet och minskad energiförbrukning för att nå framtidens hållbarhetsutmaningar.

Conelement är en del av Koncernen Saint Affärsutveckling och förvaltning som är verksamma inom ett antal områden kopplat till Fastighetsutveckling, entreprenad och bemanning inom bygg och anläggningssektorn.


Ny söker vi på Conelement en teknisk projektsäljare som kan vara del i vår utveckling av kunder och verksamhet.


I rollen som teknisk projektsäljare ingår du i Conelements marknadsavdelning, där vi erbjuder materielleveranser och/eller montageentreprenader till byggprojekt av varierande storlek och art.

Det dagliga arbetet innebär kontinuerlig marknads och kundbearbetning, hantering av förfrågningar, kalkylering, anbudsberäkning och förhandlingar och avtal samt kundvård. I vissa fall ingår även projektledning av enklare sålda projekt/avrop fram till fullgjord leverans.

I rollen rapporterar du till och samverkar med Marknadschef/VD.

Vi består av 25 engagerade medarbetare som arbetar inom Försäljning, Projektledning, logistik och produktion för bostäder, kontor, industri och övriga byggprojekt med placering i första hand i Mälardalen men även övriga Sverige.

Man utgår i första hand från fabriken i Enköping men viss möjlighet till flexibilitet finns.


Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning och erfarenhet inom bygg och anläggningsbranschen. Alternativt om du kommer från lång produktionserfarenhet och har införskaffat dig kunskaper inom projektledning och försäljning. Vi tror att du har erfarenhet av förfrågnings och anbudsarbete från konsult eller entreprenadbranschen, det är ett plus med erfarenhet av prefab.

Du gillar att skapa goda relationer och att ha tät kommunikation med såväl kunder som kollegor, Du är nyfiken, idérik och kan söka bra och rationella lösningar, till nytta för oss och för våra kunder.

På vårt kontor Enköping där vår fabrik ligger, har vi ett nära samarbete med försäljning, produktion, logistik och montage. Inom vår verksamhet är vi beroende av varandra, vi hjälps åt och arbetar med att förbättra flöden i arbetet, detta ger ett mångskiftande och roligt arbetsinnehåll.

Vi tror du har ett brinnande intresse för kundrelationer och hållbart byggande.

Till denna tjänst rekryterar vi löpande.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se